Grecii, cel mai fericit popor în amor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grecii sunt campionii mondiali ai preludiului,  arată un studiu global realizat de Durex
Grecii sunt campionii mondiali ai preludiului, arată un studiu global realizat de Durex

Loviţi puternic de criza economică, elenii îşi iau revanşa în aşternut: sunt pe primul loc în lume în privinţa timpului acordat preludiului şi pe locul secund la numărul de orgasme.

Un studiu realizat, la nivel global, de compania Durex arată că ungurii (75%), grecii (71%) şi spaniolii (70%), urmaţi de sud-africani (69%) şi columbieni (68%), au cele mai multe şanse să finalizeze cu orgasm un act sexual, scrie „The Sun". La polul opus - indică cercetarea la care au participat 30.000 de oameni din 37 de ţări, dar din care România lipseşte - se află chinezii (23%), cu cele mai mici şanse de a experimenta un orgasm. Puţin mai bine decât ei stau sud-coreenii (25%), malaysienii (28%) şi cei din Hong Kong (29%).

Grecia este singura ţară care se află pe poziţii fruntaşe în două clasamente „pozitive". Astfel, grecii acordă preludiului cel mai mare număr de minute, 21.2, fiind pe primul loc în lume la acest capitol. În urma lor sunt brazilienii (20.8 minute), mexicanii (20.5) şi elveţienii (19.7). Cel mai puţin interesaţi de preludiu sunt thailandezii, cu doar 11.2 minute, malaysienii (12.5) şi taiwanezii (13.5).

În Columbia cel mai des, în Hong Kong cel mai mult

Potrivit studiului Durex, Columbia este ţara unde se face sex cel mai des. 89% din columbieni au declarat că fac amor cel puţin o dată pe săptămână. Pe locul doi se situează indonezienii (88%), iar pe trei ruşii (88%). Chinezii, deşi experimentează cel mai rar orgasmul, sunt pe locul patru la capitolul „frecvenţa actelor sexuale" (85%). Din acest punct de vedere, cel mai rău stau japonezii - doar 27% au declarat că fac dragoste măcar o dată pe săptămână -, apoi britanicii (55%) şi canadienii (56%).

În privinţa duratei medii a unei partide de amor, cei din Hong Kong sunt în fruntea topului mondial, cu 29.4 minute. Clasamentul virilităţii este completat de brazilieni (27.2 minute), elveţieni (26.2) şi greci (25.3). De partea cealaltă, francezii înregistrează cele mai slabe performanţe, cu 14.3 minute, împărţind ultimele locuri cu britanicii (14.5), japonezii (14.6) şi indienii (15.1).

Referitor la protecţie, 77% din chinezi au declarat că au folosit un prezervativ ultima dată când au făcut sex, ocupând primul loc în acest top. După China, urmează Hong Kong (73%), India (71%) şi Irlanda (67%). La coada clasamentului se află Republica Cehă (38%), Nigeria (46%), Croaţia (47%) şi Portugalia(47%).

29.4 minute durează, în medie, o partidă de sex în Hong Kong, ţară care ocupă prima poziţie în lume la acest capitol.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite