Tricoul care ţine ispita departe: ce a făcut o tânără pentru a-şi pune pe fugă rivalele în amor

Tricoul care ţine ispita departe: ce a făcut o tânără pentru a-şi pune pe fugă rivalele în amor

„Faţa lui spune mai multe decât am putea spune în cuvinte‟, a scris persoana care a pus fotografia pe internet, sub pseudonimul „Timewaffle‟. FOTO Daily Mirror

O tânără a găsit metoda perfectă şi deloc subtilă, menită să le ţină pe potenţialele rivale departe de iubitul ei.

Fie în spirit de glumă, fie din prea multă iubire şi de teama de a nu-l pierde în favoarea ispitelor, aceasta i-a dăruit un tricou pe care apare imprimat, de mai multe ori, chipul ei. În caz că pretendentele scapă din vedere ochii uriaşi ai iubitei „atotprezente‟, care zâmbeşte ameniţător de pe pieptul bărbatului, portretele vin însoţite de textul: „Dacă poţi citi asta, eşti prea aproape de mine. Am iubită‟.
 
În imaginea postată pe portalul Imgur.com, fata pozează zâmbitoare alături de tânărul „norocos‟, în timp ce acesta pare mai de grabă speriat de iniţiativa iubitei posesive, după cum au observat comentatorii. „Faţa lui spune mai multe decât am putea spune în cuvinte‟, a scris persoana care a pus fotografia pe internet, sub pseudonimul „Timewaffle‟.

Aceeaşi metodă a fost folosită şi în trecut. De exemplu, un tată extrem de protectiv le-a transmis posibililor pretendenţi ai fiicei sale un mesaj clar tot prin intermediul hainelor. Acesta a imprimat pe tricoul fetei o fotografie cu trupului lui musculos, însoţită de avertismentul: „Staţi departe, băieţi, el este tata‟.

FOTO Daily Mirror
citeste totul despre: