Ruladă cu budincă şi sos de zmeură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Această reţetă am primit-o de la cititoarea noastră Ciobanu Roxana din localitatea Fălticeni, Jud. Suceava. Vă mulţumim pentru reţetă! Nu uitaţi că şi voi ne puteţi trimite reţetele preferate la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

Pentru blat:
4 ouă
4 linguri zahăr
2 linguri ulei
4 linguri făină
1 linguriţă praf de copt
1 linguriţă zahăr pudră cu păstai de vanilie

Budinca de vanilie:
500 ml lapte
2 gălbenuşuri
3 linguri amidon
4 linguri zahăr
1 lingura esenţă de vanilie
sos de zmeură
130 g zmeură
1/2 linguriţă amidon
1 lingură zahăr

Mod de preparare:

Blatul: Separăm ouăle, mixăm albuşurile spumă cu un praf de sare şi cu zahărul. Gălbenuşurile le frecăm puţin cu uleiul. Peste albuşuri punem gălbenuşurile, zahărul cu păstai de vanilie şi praful de copt. La final încorporăm făina treptat.

Ungem o tavă mare de aragaz cu margarină, o tapetăm cu hârtie de copt şi turnăm compoziţia obţinută. O întindem cu o spatulă şi introducem tava în cuptorul încins până blatul este copt.

Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite