Reţeta unui desert regal: Mix de caramel şi lapte cu frişcă şi banane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În bucătărie trebuie să ne folosim imaginaţia. Să combinăm ingredientele aromate şi pline de savoare în aşa fel încât rezultatul să fie pe gustul tuturor.

Ingrediente:
2 banane pentru decor
frişcă

Pentru budinca de caramel:
400 ml lapte fierbinte
4-5 linguri de zahăr
25 g amidon de porumb

Pentru budinca de lapte:
250 ml lapte
250 ml smântână pentru frişcă
2 linguri amidon de porumb (sau făină de orez)
4 linguri cu vârf de zahăr

Mod de preparare:

Caramelizezi zahărul într-o oală micuţă, cu grijă ca să nu devină amărui, şi adaugi laptele fierbinte. Ţii compoziţia pe foc până când se topeşte tot caramelul şi pui la sfârşit amidonul dizolvat în puţin lapte. 

Citeşte restul reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite