Pui rapid cu arome mediteraneene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pui rapid cu arome mediteraneene FOTO Arhivă
Pui rapid cu arome mediteraneene FOTO Arhivă

Cel mai rapid mod în care poţi găti carnea de pui este pe un grill sau o tigaie de fontă pe aragaz. Roşiile proaspete şi feta adaugă o notă grecească felului de mâncare, timpul de preparare fiind de doar 30 de minute.

Ingrediente:

sare, 1/2 legătură mentă, 3 linguri ulei de măsline, 120g feta fărâmiţată, 60g măsline fără sâmburi, 300g roşii cherry tăiate în jumătăţi, piper, 700g piept pui feliat.

Metoda de preparare:

Combină într-un bol, roşiile, măslinele, feta, menta şi 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează cu sare şi piper.

Încinge grillul sau o tigaie de fontă şi unge cu puţin ulei de măsline.

Condimentează carnea de pui cu sare şi piper şi pune feliile pe grill 2-3 minute pe fiecare parte. Scoate-le pe un platou şi coperă-le cu folie de aluminiu că să stea la cald.

Serveşte friptura de pui cu salată de roşii.

Sursă: foodstory.stirileprotv.ro

Pui rapid cu arome mediteraneene
Bucătărie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite