Pregăteşte-te de sărbătoare cu o reţetă delicioasă: piept de curcan umplut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată o alegere potrivită pentru masa de Crăciun dacă nu-ţi place sau nu poţi mânca porc. Este uşor de preparat şi o poţi face în multe feluri. Umplutura pe care ţi-o propunem te va face să-ţi aduci mereu aminte de ea.

Dificultate mică
4 porţii
Preparare 1h20’

Ingrediente:

1 piept de curcan
2 linguri măsline
3 căţei usturoi
3 fire ceapă verde
1 ardei iute verde
½ morcov
½ ardei capia
1 legătură pătrunjel
150 g măsline verzi fără sâmburi
sare

Pentru garnitură
1 dovlecel
1 ceapă roşie
4 ciuperci champignon mari
1 legătură ceapă verde
2 cartofi
1 roşie
4 linguri ulei
2-3 crenguţe rozmarin proaspăt
sare

Pasul 1

Speli pieptul de curcan şi îndepărtezi pieliţa. Îl tamponezi cu hârtie absorbantă, îi faci patru crestături adânci şi dai cu sare. Feliezi măslinele, căţeii de usturoi, ceapa verde şi ardeiul iute. Toci pătrunjelul. Tai ardeiul capia şi morcovul în cubuleţe. Amesteci toate ingredintele cu sare şi ulei.

image

Întreaga reţetă şi paşii pe care trebuie să-i urmezi, pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite