Frigănele cu banane caramelizate
0Cui nu-i plac clasicele frigănele, felii de pâine înmuiate în lapte şi ou, apoi rumenite în tigaie în unt? Acum le poţi servi cu delicioasele banane caramelizate sau puţin sirop de arţar. Inspiră-te şi tu din reţeta de mai jos şi încearcă un desert simplu şi rapid.
Frigănele cu banane caramelizate – Ingrediente
Pentru frigănele
120 g smântână pentru frişcă (cu 36-40% grăsime)
120 ml lapte integral
4 ouă mari
1 lingură esenţă de vanilie
1 lingură miere
unt nesărat, pentru prăjit
8 felii de pâine sau franzelă, de 2-3 cm grosime
sirop de arţar, pentru servire, opţional
Pentru bananele caramelizate
2 linguri unt nesărat
2 banane
2 linguri zahăr brun
60 ml suc de portocală, proaspăt stors
Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară aceste frigănele cu banane caramelizate!