Cum se face pas cu pas tortul „lapte de pasăre“
0Iată un desert apetisant, cu care îi poţi răsfăţa pe cei dragi. Dacă ai mai mult timp la dispoziţie în weekend, poţi testa această reţetă delicioasă de tort „lapte de pasăre“.
Ingrediente
Pentru blat
3 ouă mari
½ cană zahăr
½ linguriţă praf de copt
½ cană de făină
Pentru crema „lapte de pasăre“
1 cană apă
2 linguriţe agar-agar (gelatină vegetală)
4 căni zahăr pudră
¼ linguriţă zahăr vanilat
3 albuşuri, la temperatura camerei
1 plic tort gelee (de preferabil de culoare galbenă)
2 linguri de apă
Pentru crema de unt
½ cană de zahăr
3 linguri de lapte
3 gălbenuşuri
113 g unt nesărat moale
Pentru crema de ciocolată
1 cană fulgi de ciocolată din comerţ
120 ml smântână pentru frişcă
Află cum se prepară tortul „lapte de pasăre“ pe clickpoftabuna.ro.