Informaţii legislative online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Informaţii legislative online
Informaţii legislative online

Românii din Italia vor putea afla mai repede modificările legislative din ţara natală şi din Peninsulă, care vor fi introduse pe portalul www.epractice.eu.

Printr-un proiect finanţat de UE, au fost puse bazele unei comunităţi virtuale europene a forţelor de ordine. Iniţiativa aparţine poliţiei italiene care a ales ca principal partener Ministerul Administraţiei şi Internelor român.

Comunitatea virtuală va fi accesibilă tuturor structurilor poliţieneşti care vor adera, din cadrul Uniunii Europene. Pentru conaţionalii noştri din Peninsulă, noutatea absolută constă în faptul că portalul va constitui un mijloc de informare optimizat, unde aceştia vor putea accesa informaţii de ultimă oră despre modificările legislative din Italia şi din România.

„În esenţă, comunitatea virtuală dă posibilitatea cetăţenilor să găsească informaţia mai rapid, într-un singur loc“, explică Mădălina Turza, reprezentantul MAI pe linie de Relaţii Publice. Un alt aspect important este cel legat de campaniile comune româno-italiene de combatere şi prevenire a criminalităţii şi de sensibilizare a populaţiei faţă de respectarea legilor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite