Genova: prostituţia este o afacere de peste 30 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Harta zonelor unde prostituatele îşi desfăşoară activitatea a fost adusă la zi de către autorităţile oraşului Genova. Împărţită în baza naţionalităţii "lucrătoarelor", harta

Harta zonelor unde prostituatele îşi desfăşoară activitatea a fost adusă la zi de către autorităţile oraşului Genova. Împărţită în baza naţionalităţii "lucrătoarelor", harta conţine 5 zone de control, trei dintre ele fiind atribuite româncelor.

Totuşi prezenţa cea mai numeroasă o reprezintă nigeriencele, care oficial sunt în număr de 40, pe când conaţionalele noastre sunt doar 27. Aceste cifre sunt oficiale, oferite de Secţia de Criminalistică a Prefecturii, însă numărul lor real nu poate fi stabilit cu exactitate.

În medie, câştigul unei românce, pe noapte, este între 500 şi 1000 de euro, pe când africancele nu trec de 400 de euro. O statistică bazată pe încasările totale indică înspre o cifră de peste 30 de milioane de euro pe an.

Trasarea fugară a profilului unei prostituate ne arată că vârsta nu depăşeşte niciodată 22 de ani iar mediul de provenienţă este, în cea mai mare parte a cazurilor, cel rural.

Recrutarea lor se face direct din România, prin agenţiile de modă dar când ajung în Italia sunt plasate în baruri de noapte iar "prietenii" le îndeamnă spre câştiguri rapide şi fără efort. Cele mai multe dintre ele, după ce economisesc banii necesari cumpărării unei case, se întorc în ţară.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite