Protagonistul celei mai recente ediţii de la „Vocea României“ a întors toate scaunele specialiştilor din juriu, exceptându-l pe Moga. „N-am auzit o voce de genul tău care să cânte atât de bine în toate cele trei sezoane“, l-a complimentat Smiley, în timp ce Brenciu, care şi-a rupt din nou butonul de la pupitru, încercând să-l apese mai tare, l-a asociat cu marile nume ale rockului internaţional. „Esti un Van Halen cu voce de Bon Scott şi faţă de Jon Bon Jovi. Aşa combinaţie n-am văzut în viaţa mea“, l-a caracterizat veteranul concertelor de la Sala Palatului. Isabel, cântăreţul şi compozitorul formaţiilor Vespera şi Hungry For Heaven, a ales-o, însă, pe Loredana drept profesoară. Diva a fost încântată de energia transmisă odată cu piesa „Jump“.

„Forţa, vigoarea şi bărbăţia îl fac un personaj unic şi periculos“, l-a ea pe concurentul tatuat, îmbrăcat cu pantaloni, fustă, cămaşă şi ghete negre şi accesorizat cu bijuterii şi o pălărie. . Obişnuit cu scena de la evenimente precum Peninsula, Posada Rock şi Constelaţii Rock, unde a câştigat trofee cu formaţiile Vespera şi Seven, participantul cu numele de scenă Dudu Isabel a afişat atitudinea unui star rock internaţional, la finalul performării. „Thank you!“, a strigat ardeleanul. În pofida experienţei, el a avut, iniţial, trac. „Am emoţii ca o fată de liceu la prima ei mână pe fund“, a recunoscut înainte de a urca pe scenă.

În traiectoria profesională, Isabel consideră că întâlnirea cu un public diferit faţă de cel nişat, cu care e obişnuit, îi va extinde orizonturile. „«Vocea României» reprezintă o ocazie de a-mi exprima personalitatea artistică într-un perimetru mediatic extins“, consideră tânărul.

FAMILIA N-A CREZUT ÎN MUZICA LUI
Tânărul spune că-şi datorează performanţa muzicală în primul rând studiului individual aprofundat şi apoi mentorilor săi, însă, în pofida unui devotament constant, părinţii nu i-au acordat credit complet talentului artistic. „Familia nu s-a împotrivit dorinţei mele de a face muzică, ci, mai degrabă, intenţiei de a transforma această preocupare într-o ocupaţie exclusivă“, recunoaşte el.

NOUA FIICĂ A LUI BRENCIU

În penultimul episod al audiţiilor pe nevăzute, Brenciu şi Moga au continuat discuţiile contradictorii. Încercând să atragă un concurent în echipele lor, cei doi şi-au criticat parcursurile profesionale: mentorul câştigătoarei de anul trecut s-a descris drept un artist ce cântă pentru mii de oameni din ţară, şi nu doar unul ce trăieşte în străinătate şi colaborează cu Maroon 5, în timp ce micul Mozzart s-a declarat un producător de hituri, şi nu un interpret de coveruri. Totuşi, profesorul fostei premiante, Julie Mayaya, şi-a completat echipa cu o interpretă dorită de toţi colegii săi. „Deja eşti în familia mea, o să anunţ acasă“, i-a spus Brenciu, cu zâmbetul pe buze, Denisei, care s-a remarcat în sezonul precedent de la „Românii au talent“, cu trupa Fiat Lux.

AUDIENŢĂ ISTORICĂ
Ediţia din 26 octombrie a înregistrat cea mai ridicată audienţă din cele trei sezoane. La nivel naţional, Pro TV a atins un rating de 15,1%, pe locul secund clasându-se filmul „Pe cont propriu“ (4,4%) de la Antena 1. La nivel urban, show-ul a bifat 16 puncte de rating.