Alexandru Papadopol, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu şi Dorian Boguţă gătesc la „Cireaşa de pe tort“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă, Dana Rogoz şi Diana Dumitrescu, la „Cireaşa de pe tort“ FOTO Prima TV
Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă, Dana Rogoz şi Diana Dumitrescu, la „Cireaşa de pe tort“ FOTO Prima TV

Alexandru Papadopol, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu şi Dorian Boguţă vor fi protagoniştii noii ediţii a emisiunii „Cireaşa de pe tort“, difuzată în această seară, de la 19:30, la Prima TV.

„Spune-mi pe unde ai fost ca să-ţi spun ce găteşti!“ este tema emisiunii „Cireaşa de pe tort“ pentru cele patru ediţii difuzate în perioada 5 – 8 martie, de la ora 19:30, la Prima TV.

Primii concurenţi, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, au încercat să-l impresioneze pe maestrul bucătar Horia Vîrlan cu preparate sofisticate, inspirate din locurile pe care le-au vizitat.

Primul care a intrat în bucătărie a fost Alexandru Papadopol, care a ales să gătească un meniu vienez. Supa cu crutoane, tafelspitz şi orez cu ciocolată şi dulceaţă de dovleac cu migdale au fost preparatele cu care şi-a încântat oaspeţii.

Supa tom yum de inspiraţie asiatică, preparată din fructe de mare, lapte de cocos şi sos tom yum, a fost alegerea Danei Rogoz. Puiul asiatic cu orez şi sushi-ul cu fructe exotice şi unt de arahide au completat meniul asiatic cu care Dana şi-a încântat oaspeţii. Artista şi-a surprins musafirii şi cu poveşti haioase din călătoriile sale şi le-a mărturisit că în Asia a mâncat gândaci, carne de cangur şi de crocodil.

Dana Rogoz le-a pregătit invitaţilor un meniu asiatic FOTO Prima TV

cireasa de pe tort-dana rogoz foto prima tv

Sâmbătă, 7 martie, Papadopol, Dana Rogoz şi Dorian Boguţă se reunesc la cina Dianei Dumitrescu, care le-a pregătit un meniu grecesc. A servit dorada în sare şi salată greceasca, feta cheese la cuptor cu legume, tzatzichi şi iaurt cu nucă şi miere.

Dorian Boguta a locuit patru ani în Georgia, motiv pentru care meniul pregătit de el a fost unul inspirat din bucătăria acestei ţări. Sativi, badrigiani şi ciurchella au fost preparatele cu care Dorian şi-a surprins invitaţii la cina. De asemenea, multe din ingrediente folosite au fost comandate din Georgia, inclusiv băuturile şi apa minerală.

Dacă vreţi să aflaţi părerea maestrului Horia Vîrlan despre meniurile celor patru vedete, nu rataţi „Cireaşa de pe tort“, de joi până duminică (5 - 8 martie), de la ora 19:30, la Prima TV.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite