petru alexe - ultimele știri
OSIM a brevetat inovația unui grup de cadre didactice de la Facultatea de Șiința și Ingineria Alimentelor din Galați. Pâinea proteică conține un concentrat proteic de proteine miofibrilare din carne de porc, vită, pasăre sau pește
Profesorul universitar Petru Alexe, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați, explică, în exclusivitate pentru „Adevărul” în ce stadiu este cercetarea în domeniul cărnii de laborator
Trei profesori de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi au creat o pâine premiată cu aur la Infoinvent, o expoziţie internaţională în domeniul creativităţii şi inovării. Alimentul este total diferit de pâinea tradiţională, care...
Maricica Stoica, Petru Alexe şi Cristian Dima sunt profesori la Facultatea de Inginerie Alimentară din Galaţi şi au reuşit, în urma mai multor luni de cercetare în laborator, să obţină un colorant natural în locul azotitului de sodiu, o substanţă chi...
Salbă de medalii pentru inovaţiile specialiştilor Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi la cea de a IV-a ediţie a Salonului Internaţional de Invenţii şi Inovaţii „Traian Vuia”, desfăşurată în p...
Petru Alexe, profesor la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi, a efectuat mai multe studii despre nivelul de stres pe care îl au animalele şi păsările în timpul creşterii şi la momentul sacrificării, care se transmite ulterior la...
Cei de la Heineken vor să le propună celor de la Galaţi proiecte de cercetare pe care să le folosească pe viitor în dezvoltarea companiei. Vor lua şi specialişti pentru diviziile din Olanda, dar vor acorda şi burse celor mai buni studenţi.