Stiri despre nesiguranta

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce apare gelozia în cuplu şi cum o tratăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apare gelozia în cuplu şi cum o tratăm

  Primii ani de viaţă, primele exemple sunt definitorii în crearea personalităţii adultului de mâine. Astfel că problemele precum neîncrederea în sine, gelozia, frica de abandon sunt puternic înrădăcinate în perioada copilăriei.

 • Poziţii sexuale pentru femeile timide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii sexuale pentru femeile timide

  Marele defect al femeilor timide este acela că nu au încredere în ele şi în corpul lor. Acesta devine o problemă reală atunci când este vorba de sex, deoarece le este ruşine să se expună, să se dezbrace, ca nu cumva să fie judecate.

 • Cum depăşim complexul de inferioritate: „Nişte centimetri în plus sau nişte kilograme în minus nu ne fac mai demni de conectare cu ceilalţi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum depăşim complexul de inferioritate: „Nişte centimetri în plus sau nişte kilograme în minus nu ne fac mai demni de conectare cu ceilalţi“

  Complexul de inferioritate implică un set de atitudini şi trăiri ce iau naştere pe fondul lipsei de încredere în propria persoană şi care se manifestă prin timiditate, îndoială, nesiguranţă, izolare socială, sensibilitate. În unele cazuri, această tulburare determină mobilizarea şi adoptarea unui comportament de compensare, în încercarea de a depăşi sentimentul de inferioritate.

 • Internetul,
nesigur pentru copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Internetul, nesigur pentru copii

  Fascinaţia copiilor pentru internet este în continuă creşte de la an la an, iar talentul cu care cei mici butonează şi navighează on-line a ajuns să depăşească de multe ori chiar şi performanţele părinţilor. Copiii împărtăşesc o multitudine de informaţii personale, la care au acces nu doar prietenii şi familia, ci şi abuzatorii, care creează ameninţări tot mai variate.

 • Femeile,
încântate de complimentele vulgare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile, încântate de complimentele vulgare?

  O apreciere de tipul „păpuşa, ce fund mişto ai!” gâdilă, de fapt, orgoliul femeilor, la nivel subconştient, chiar dacă vine din partea unui necunoscut şi este exprimată într-o manieră vulgară?

 • Ceaţã
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaţã

  Sunt momente în viaţa noastrã, în care întâlnim o ceaţã densã, care ne obtureazã orizontul. Devenim confuzi, nu stim ce sã alegem şi nu înţelegem ce ni se  întâmplã. Atunci, parcã ne-am dori ca o entitate superioarã sã ne ghideze paşii, dar în acelaşi timp, am vrea sã ştim cã suntem liberi şi cã nu suntem nişte biete personaje dintr-un roman scris de altcineva. Dar dacã toatã viaţa noastrã e în ceaţã ?

 • 12 semne care prevestesc criza vârstei de 30 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  12 semne care prevestesc criza vârstei de 30 de ani

  Vârsta de 30 de ani este o piatră de hotar în viaţa oricărei femei, precum şi o sursă de anxietate considerabilă. Tranziţia de la perioada tinereţii la o vârstă adultă poate declanşa o criză existenţială chiar şi printre cele mai încrezătoare femei. Unele descriu această tranziţie ca pe un sfârşit al „zilelor de glorie”, în timp ce altele vorbesc despre visele din copilărie care nu s-au împlinit.

 • Ponta la Bruxelles: speriat şi nesigur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta la Bruxelles: speriat şi nesigur

  „Turneul" lui Victor Ponta la Bruxelles a fost un eşec. Trebuia să convingă Uniunea Europeană că acţiunile USL nu au afectat statul de drept. Însă, concluzia generală a fost că nu a reuşit să calmeze furia înalţilor demnitari europeni. Exemplu relevant este Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European.

 • Spaniolii nu se simt în siguranţă din cauza romilor români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spaniolii nu se simt în siguranţă din cauza romilor români

  Departamentul de Poliţiei Locale şi Securităţii Cetăţenilor din cadrul primăriei localităţii spaniole Nules, provincia Castellon, va convoca în zilele următoare o şedinţă a Consiliului Local de Securitate, după ce miercuri, într-o zonă centrală a oraşului, mai mulţi români de etnie romă, înarmaţi cu bâte şi alte arme periculoase, au atacat locuitorii spanioli.

 • Columbia mioritică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Columbia mioritică

  Considerând că România - o ţară cu un nivel adecvat al siguranţei publice şi al pregătirii pentru dezastre şi alte situaţii limită - are prea mulţi pompieri, paramedici, jandarmi şi poliţişti,  ministrul Internelor Traian Igaş s-a gândit să le reducă numărul. Consecinţele acestei aşa zise reforme nu vor întârzia să apară.

 • Nesiguranţa financiară duce la obezitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nesiguranţa financiară duce la obezitate

  Stresul pe care îl generează lipsa de siguranţă financiară poate duce la obezitate, mai ales în ţările în care există pieţe libere. La această concluzie au ajuns cercetătorii de la Universitatea din Oxford (Marea Britanie), notează Reuters.