mujdei - ultimele știri
Mujdeiul, unul dintre cele mai îndrăgite sosuri, se prepară rapid cu doar trei ingrediente. În funcţie de zonă, gospodinele adaugă oţet, mărar tocat sau iaurt.
Bogat în fibre, potasiu şi apă, dar cu resurse modeste de sodiu, dovlecelul are proprietăţi diuretice şi se digeră foarte uşor. prăjit şi cu mujdei este un adevărat deliciu.
Cel mai simplu sos, care dă savoare multor preparate culinare, se prepară rapid. Mujdeiul, nelipsit în bucătăria românească, se face rapid cu doar 3 ingrediente. Reţeta deliciosului preparat o regăsim la Radu Anton Roman, regretatul gastronom, în luc...
O gustare uşoară şi delicioasă este nelipsita vara de pe mesele românilor. Dovleceii sau vinetele prăjite cu mujdei se prepară rapid. Reţeta gustoasă o regăsim la Radu Anton Roman, în lucrarea sa, “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paid...
Indiferent de felul în care preferi să fie pregătit peştele de mare sau de Dunăre, mujdeiuleste nelipsit de lăngă acesta. De aceea, dobrogenii au o reţetă aspecială pentru prepararea sosului deusturoi.
Specialiştii în chimie explică ce substanţe benefice pentru organism conţine usturoiul zdrobit şi ce efecte negative poate avea banala sare de bucătărie asupra „cocktail-ului” folositor pentru organism....
Cea mai simplă şi delicioasă mâncare de vară. Cum se prepară ca la carte dovleceii prăjiţi cu mujdei
Mâncare uşoară şi sănătoasă care se prepară rapid, dovleceii sunt nelipsiţi vara de pe mese. Bogat în fibre de calitate, în potasiu şi apă, dar cu resurse modeste de sodiu, dovlecelul are proprietăţi diuretice şi se digeră foarte uşor....
De-a lungul timpului, mujdeiul, nelipsit de lângă numeroase feluri de mâncare în bucătăria românească, a condimentat mesele încărcate de bucate. Cel mai simplu sos de usturoi se face rapid din doar 3 ingrediente....
Cel mai bun sos de usturoi care dă savoare fripturii şi peştelui se prepară din trei ingrediente. De-a lungul timpului, mujdeiul a însoţit numeroase feluri de mâncare în bucătăria românească şi a condimentat mesele încărcate de bucate....
Mâncare uşoară şi sănătoasă care se prepară rapid, dovlecii sunt nelipsiţi vara de pe mese. Bogat în fibre de calitate, în potasiu şi apă, dar cu resurse modeste de sodiu, dovlecelul are proprietăţi diuretice şi se digeră foarte uşor....
Cel mai bun sos de usturoi care dă savoare fripturii şi peştelui se prepară din trei ingrediente. De-a lungul timpului, mujdeiul a însoţit numeroase feluri de mâncare în bucătăria românească şi a condimentat mesele încărcate de bucate....