chef mihai cristian - ultimele știri
Găteşte din copilărie, iar cea de la care a deprins această pasiune a fost bunica sa, persoana care i-a fost mamă şi tată până la vârsta de 11 ani. Chef Mihai Cristian Csillag (23 de ani) a copilărit fără părinţi, după ce mama l-a părăsit, iar tatăl ...
Ciocolata de casă face parte din dulciurile preferate ale copilăriei. Nu are nevoie de prea mult timp de preparare, iar dacă se adaugă alune sau nuci devine cu adevărat savuroasă....
Avocado are cel mai mare conţinut de proteine din toate fructele, dar este şi foarte bogat în grăsimi nesaturate şi în vitamina C. Dintr-un avocado moale se poate prepara o pastă delicioasă.
Cum să pregăteşti cele mai gustoase şi energizante smoothie-uri. Reţetele bucătarului Mihai Cristian
În sezonul estival, hidratarea este foarte importantă. Smoothie-urile pot fi alegerea perfectă a micului dejun în zilele de vară. Pot fi preparate din fructe sau legume, astfel că asigură un plus de nutrienţi necesari organismului.
În această perioadă, vişinele pot fi vedeta unei prăjituri. Alături de chef Mihai Cristian vă prezentăm o reţetă simplă şi gustoasă, fără ouă, gata în mai puţin de o oră.
O salată extraordinară are nevoie de ceva mai mult decât ulei şi oţet. Secretul, susţin specialiştii, stă în dressing şi în cât de bine se potrivesc cu el verdeţurile şi legumele din farfurie.
Specialiştii sunt de părere că unul din cele mai sănătoase şi mai simple obiceiuri alimentare pe care le putem adopta în această perioadă a anului este consumul zilnic al salatei. Primăvara poate fi considerată, din acest punct de vedere, sezonul car...
Cum să pregăteşti cea mai bună piftie de porc: reţeta tradiţională dezvăluită de chef Mihai Cristian
Piftia de porc este un preparatul culinar din grupa gustărilor reci, care nu lipseşte de pe masa românilor în perioada de iarnă. Într-adevăr, necesită multă răbdare, dar rezultatul este unul excepţional. Cine nu mănâncă porc poate prepara piftia din ...
Turta dulce a cucerit generaţii de copii de-a rândul cu gustul său aromat fiind unul dintre dulciurile specifice sărbătorilor de iarnă. Este desertul potrivit pentru o cană cu ceai fierbinte, într-o zi friguroasă pe care o petreci acasă alături de ce...
Îndrăgostit de bucătărie de mai bine de 15 ani, Mihai Cristian (23 de ani) şi-a ghidat viaţa după motto-ul „Urmează-ţi visul, fă ce-ţi place, nu asculta pe nimeni din jurul tău, nu cere păreri“ şi este mândru de ce a realizat până acum. A ajuns chef ...
Consumate dimineata, smoothie-urile ne asigură energie pe parcursul întregii zile. Au avantajul că asigură o digestie bună, îmbunătăţesc tranzitul intestinal şi oferă nutrienţii de care avem nevoie pentru prima parte a zilei. Cele mai energizante sun...
Ardeii umpluţi se pregătesc mult mai reprede decât clasica reţetă de sarmale şi pot fi soluţia salvatoare pentru gospodinele care nu stăpânesc arta împachetării sarmalelor în foaia de varză. Totodată, acest preparat culinar poate da un aer oricărei m...
Micul dejun este cea mai importanta masă a zilei, cercetătorii considerând că persoanele care consumă această masă cu regularitate se simt mai alerte, sunt mai puţin predispuse la obezitate şi sunt mai sănătoase.
În plin sezon estival, o îngheţată este mereu binevenită. Poate fi dulce, răcoritoare, cu ciocolată sau fructe pentru copii şi chiar alcool sau cafea pentru o petrecere a adulţilor. Astăzi vă propunem o reţetă simplă, din fructe, fără ouă, zahăr, ami...
Vişinele pot fi vedeta unei prăjituri, mai ales în această perioadă. Alături de chef Mihai Cristian vă prezentăm o reţetă simplă şi gustoasă, fără ouă, gata în mai puţin de o oră.
Nu trebuie sa fii expert în gătit ca să prepari rapid nişte paste gustoase. Alături de chef Mihai Cristian, vă prezentăm o reţetă simplă şi gustoasă de paste, gata în mai puţin de 20 de minute.
Mâncarea tradiţională ardelenească este una delicioasă, şi asta pentru că, aşa cum spun specialiştii, nu constă în uscături, ci în zămuri şi tocăniţe, iar ciorba de tarhon este un preparat delicios, cu o aromă deosebită.
Chisătura este un fel de mâncare ardelenesc. Bunicii o preparau din osânză, care era păstrată tot timpul anului pentru a îmbunătăţi gustul ciorbelor. Este sandwich-ul ciobanilor sau al cosaşilor ardeleni.
Salata de vinete este versatilă pentru că sunt foarte multe variante în care se poate prepara. Este una dintre reţetele preferate ale multor gospodine pentru că nu este pretenţioasă, se prepară repede şi poate fi un excelent aperitiv. Ea poate fi găt...
Inventată de fraţii Barbieri în 1919, reţeta originală de Aperol este secretă şi în prezent. Aperol Spritz este un cocktail răcoritor foarte îndrăgit în Italia, cu o aromă plăcută de citrice, rubarbă şi ierburi, un conţinut de alcool relativ mic şi d...
Găluştele cu prune sau gomboţii cu prune, cum li se spune în Ardeal, sunt desertul ideal, mai ales că prepararea lor nu durează foarte mult. Este vorba despre un desert păstrat din generaţie în generaţie.
Numită şi regina prăjiturilor, savarina este o dulce amintire pentru mulţi dintre noi şi uneori, pentru a ne face o bucurie, ne dorim să regăsim acel gust al copilăriei, însiropat şi cu multă frişcă.
Savurosul cheesecake încânta prin gustul său rafinat şi textura fină, putând deveni cu uşurinţă desertul preferat al oricărui iubitor de dulce. În afară de cremoasa brânză, celelalte ingrediente depind de imaginaţia şi preferinţele fiecăruia dintre n...
Cu siguranţă, când auzim de amandină ne aducem aminte de copilărie şi de cofetăriile de altădată, în ale căror vitrine o puteai vedea, alături de savarine sau eclere. Este o dulce amintire pentru mulţi dintre noi şi uneori, pentru a ne face o bucurie...
Alături de Chef Mihai Cristian, vă prezentăm reţeta unui preparat comandat frecvent în restaurantele din România. Este vorba despre Turnedo Rossini şi Risotto sau muşchi de vită cu risotto.
Chef Mihai Cristian (22 de ani) găteşte de la 14 ani şi o face cu mare plăcere. Tânărul şi-a ghidat viaţa după motto-ul „Urmează-ţi visul, fă ce-ţi place, nu asculta pe nimeni din jurul tău, nu cere păreri“ şi este mândru de ce a realizat până acum.
Piftia de porc este un preparatul culinar din grupa gustărilor reci care nu lipseşte de pe masa Românilor de Crăciun sau Revelion. Într-adevăr, necesită multă răbdare, dar rezultatul este unul excepţional. Cine nu mănâncă porc poate prepara piftia di...
Preparatele din Ardeal sunt printre cele mai apreciate şi cele mai gustoase. Mâncarea tradiţională ardelenească este una delicioasă, şi asta pentru că, aşa cum spun specialiştii, nu constă în uscături, ci în zămuri şi tocăniţe.
Vă mai aduceţi aminte de batonul de ciocolată din copilărie? Este un produs ce cu greu poate fi refuzat chiar şi de către persoanele ce nu se dau în vânt după dulciuri. Chef Mihai Cristian ne-a dezvăluit secretele preparării acestui produs, care nici...