Marian Ivan

membru fondator al OPTAR

Ieri, Primăria Capitalei a transmis un Comunicat. Acesta începe aşa: „La initiativa Primarului General, Gabriela Firea, ieri, la sediul Municipalităţii, a avut loc o şedinţă de lucru la care au participat toţi factorii decizionali, responsabili cu identificarea unor soluţii pentru decongestionarea traficului din zona Prelungirea Ghencea.”

  • Marian Ivan a publicat un nou articol acum 6 zile

    În Bucureşti există câteva sute de metri de bandă dedicată RATB de mai mulţi ani. Însă acestea nu au provocat un scandal atât de mare precum cel care a urmat după deschiderea benzilor (?!) RATB din Băneasa. Este adevărat, nu au produs nici efecte benefice.

  • Marian Ivan a publicat un nou articol acum 8 zile

    Joi am aflat că nişte tovarăşi montau nişte stâlpişori pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. Am bănuit cu toţii că este vorba despre mult trâmbiţata „bandă RATB” din Băneasa. Luni am fost pe acolo şi pot să vă confirm: nu e una! sunt zeci de mici benzi RATB inutilizabile şi periculoase.

  • Marian Ivan a publicat un nou articol luna trecuta

    După 27 de ani de la moartea lui Ceauşescu, câţiva din Primăria Capitalei cred că adunările publice au nevoie de aprobare! Ieri am citit comunicatul lor şi mă simţeam ca înainte de '90, când citeam „Scînteia”, ziarul de propagandă al regimului comunist.

Vezi mai multe