Mircea Băsescu a botezat-o pe nepoata interlopului Bercea Mondialu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Băsescu este suspectat de autorităţile din Taiwan pentru trafic cu arme
Mircea Băsescu este suspectat de autorităţile din Taiwan pentru trafic cu arme

Fratele preşedintelui României, Mircea Băsescu, a botezat-o astăzi, la Constanţa, pe nepoata interlopului Anghel Sandu, zis Bercea Mondialu, cercetat în mai multe dosare penale pentru evaziune fiscală.

Mircea Băsescu şi soţia sa, Doina, au botezat-o pe Renata Doiniţa, fata fiicei lui Bercea Mondialu, într-o biserică din cartierul "Kilometrul 4-5", unde locuieşte fratele preşedintelui.

La ceremonia religioasă susţinută de un sobor de preoţi au participat circa 30 de persoane.

Fiica lui Bercea Mondialu, Formaţia, în vârstă de 17 ani, a spus că a aflat cine va fi naşul feţiţei sale în urmă cu puţin timp. La rândul său, Mircea Băsescu a spus că a luat decizia de a o boteza pe fetiţă în urmă cu o săptămână, la rugămintea lui Bercea Mondialu.

Petrecerea de botez va avea loc la un restaurant din Eforie Nord în prezenţa a circa 40 de persoane.

Bercea Mondialu, preşedintele romilor din România, învestit în funcţie chiar de regele Cioabă, este unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din judeţul Olt. A fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope însă, de fiecare dată a ieşit basma curată.

În urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.


În septembrie 2009, preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria Băsescu, au participat la Festivalul romilor de la Costeşti. Băsescu a asistat la un spectacol de dansuri şi muzică ţigănească, fiind luat la un moment dat de câţiva tineri şi dus pe scenă, unde a dansat alături de ei. Preşedintelui i-a fost reproşat ulterior faptul că s-a întâlnit, acolo cu Bercea Mondialu, cu care, împreună cu soţia, a dansat.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite