Debbie Rowe nu a renunţat şi nu va renunţa la drepturile perentale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Debbie Rowe nu a renunţat şi nu va renunţa la drepturile perentale
Debbie Rowe nu a renunţat şi nu va renunţa la drepturile perentale

Avocatul fostei soţii a starului Michael Jackson, Debbie Rowe,a dezminţit marţi zvonurile potrivit cărora femeia ar fi renunţat, în schimbul a câtorva milioane de dolari, la drepturile parentale asupra celor doi copii pe care i-a avut cu Regele muzicii pop, informează Agerpres.

Într-o scrisoare trimisă publicaţiei New York Post, avocatul  Eric George a precizat ca Rowe, care a fost căsătorită cu Michael Jackson între anii 1996 şi 1999 şi care este mama celor doi copii mai mari ai Regelui,"nu a renunţat şi nu va renunţa",la drepturile sale parentale.

New York Post a relatat marţi că Rowe a fost de acord să renunţe la drepturile sale paternale asupra celor doi copii, Prince Michael Jr, de 12 ani, si Paris, de 11 ani, în schimbul sumei de  aproximativ 4 milioane de dolari.

Cu toate că avocatul a cerut publicaţiei să retracteze informaţiile, redactorul-şef a precizat că publicaţia "va ramane la povestea sa".

Kathrine Jackson, în vârstă de 79 ani, a primit temporar tutela celor doi copii ai artistului la 29 iunie, la doar câteva zile după moartea starului.

Potrivit avocatului lui Debbie Rowe, nu a fost stabilită nicio înţelegere între clienta sa şi părinţii lui Michael Jackson privind custodia sau vizitele.

Rowe a vrut să renunţe în 2001 la drepturile părinteşti asupra copiilor, însă a contestat ulterior la tribunal renunţarea la aceste drepturi, iar decizia sa iniţială nu şi-a mai făcut niciodată efectul.

O audiere privind custodia celor trei copii ai lui Jackson este programată pentru 20 iulie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite