Timişoara: Borbely, Curtean şi Magera sunt apţi de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei timişoreni incerţi după etapa trecută vor putea juca în "Poli" - Dinamo, însă Dan Alexa şi Artiom Karamyan vor lipsi o perioadă mai îndelungată.

După o lună cu meciuri din trei în trei zile, jucătorii bănăţeni încep să se resimtă. Balasz Borbely, Alex Curtean şi Lukas Magera au acuzat probleme musculare după partida de sâmbătă cu Gloria Bistriţa, iar antrenorul Gabi Balint a aşteptat până în ultimul moment pentru a vedea dacă cei trei pot fi incluşi în lotul de 18 pentru semifinala de Cupă cu Dinamo.
Astăzi, starea lor medicală s-a îmbunătăţit şi fotbaliştii vor fi pe foaia de joc pentru partida programată diseară, de la ora 20:45, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj.

Alexa, ruptură fibrilară

Alte două "victime" ale meciului din etapa trecută au fost Artiom Karamyan şi căpitanul Dan Alexa, piese de bază în angrenajul echipei timişorene. "Artiom are probleme la muşchii aductori şi va lipsi probabil şi la meciul cu Farul. Suntem încrezători, însă, că va fi apt pentru partida cu CFR Cluj de săptămâna viitoare. La Dan Alexa problema e mai gravă, este suspect de ruptură fibrilară la muşchii inghinali. Dacă se va confirma, va avea nevoie de aproximativ 10 zile de repaos, deci va rata mai multe meciuri", a declarat Gheorghe Chivorchian, preşedintele Consiliului Director de la "Poli", aflat cu echipa la Cluj.

Credeţi că "Poli" poate obţine prima victorie împotriva lui Dinamo în ultimii 12 ani? Vă puteţi exprima opinia în chestionarul alăturat şi în secţiunea de comentarii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite