"Teroarea psihică", analizată la "De 3 x femeie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

unde poate merge teroarea psihică şi care sunt consecinţele ei. Laura (Diana Dumitrescu), căsătorită de curând, renunţă la cariera de model pentru că soţul ei vrea ca ea să nu mai aibă

unde poate merge teroarea psihică şi care sunt consecinţele ei. Laura (Diana Dumitrescu), căsătorită de curând, renunţă la cariera de model pentru că soţul ei vrea ca ea să nu mai aibă alte preocupări decât persoana lui.
Totuşi, George (Andrei Aradits) este în permanenţă nemulţumit de ea. Îi vorbeşte urât, îi interzice să se mai vadă cu prietenii şi o face să se simtă inutilă. Terorizată, tânăra începe să se neglijeze, devine din ce în ce mai slăbită, şi, în final, paralizează. Cântăreaţa Ana Maria Ferenţ îşi face debutul pe micile ecrane, în rolul asistentei medicale care o îngrijeşte pe Laura la spital. Gazda emisiunii "De 3 x femeie", Mihaela Tatu, va discuta cu actorii din film, dar şi cu psihologul Mihaela Săhlean şi Adina Codreş (Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului) despre soluţiile posibile în asemenea cazuri, despre ce poate face concret o persoană pentru a nu ajunge în asemenea situaţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite