Maşină parcată ilegal, recuperată cu pistolul - Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină parcată ilegal, recuperată cu pistolul - Revista presei interne
Maşină parcată ilegal, recuperată cu pistolul - Revista presei interne

Presa internă de astăzi scrie despre recuperarea unei maşini parcare ilegal, bugetul evenimetului Stufstock 2009 sau topirea mai rapidă a Polului Nord. Printre alte subiecte, ştabii comunişti chinezi merg la shopping de lux în Londra, iar pentru programul Prima Casa s-au înregistrat 1.700 de cereri.


Maşină parcată ilegal, recuperată cu pistolul.

Un şofer, căruia autorităţile au avut „tupeul” să-i ridice maşina parcată ilegal pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei, şi-a făcut dreptate după propria-i lege, folosind un pistol, potrivit Evenimentul Zilei. „A intrat în parcul auto unde i-a fost depozitat autoturismul - un Volkswagen, înmatriculat în Franţa, a tras câteva focuri de armă, apoi a urcat la volan şi a demarat în trombă, rupând practic bariera de la intrarea în parc şi punând în pericol viaţa paznicilor. Am anunţat poliţia şi sperăm să fie identificat cât mai curând”, au precizat oficialii Primăriei Sectorului 6.

Stufstock 2009: buget la jumătate şi trupe strânse în două zile. Woodstockul din Vama Veche a fost salvat pe ultima sută de metri. Nu vor fi formaţii străine, însă va fi o defilare a celor mai bune trupe autohtone de rock, anunţă Cotidianul. Confirmată în ultimul moment, ediţia din 2009 a Stufstockului va fi dedicată exclusiv muzicii româneşti. Desfăşurat între 3 şi 5 septembrie, Woodstockul din Vama Veche are intrarea gratuită şi aşteaptă, spun organizatorii, peste 7.000 de oameni pe zi. Privitor la capetele de afiş, producătorul Festivalului Golden Stufstock, Rudolf Valentino, înşiruie o listă consistenă. „Îmi este greu să fac un clasament, dar sunt convins că vârfurile se numesc Mike Godoroja&Blue Spirit, Ţăndărică, Celelalte Cuvinte, Baniciu&Kappl, Z.O.B., KUMM, E.M.I.L., Timpuri Noi, Urma, Zdob şi Zdub.“

Polul Nord se topeşte mai repede decât se credea.
Un raport WWF (World Wide Fund for Nature), lansat ieri, la Geneva, cu prilejul unei conferinţe mondiale a Organizaţiei Mondiale de Meteorologie, dezvăluie consecinţele globale ale încălzirii Regiunii Arctice, mai rapide şi mai dramatice decât au prevăzut cercetările anterioare. Din cauza topirii gheţarilor arctici, nivelul oceanului planetar ar putea creşte cu un metru în următorii 90 de ani, inundând multe zone costiere locuibile şi influenţând dramatic clima plantei, scrie Jurnalul Naţional.

Ştabii comunişti chinezi, la shopping de lux în Londra. Cei mai bogaţi oameni din cel mai mare stat comunist al lumii, China, au devenit salvarea magazinelor de lux din inima Londrei, greu încercate de efectele recesiunii globale. Chinezii cumpără ce este mai şic şi mai scump, creează locuri de muncă (mai ales pentru vorbitori de chineză) şi compensează scăderea puterii de cumpărare a arabilor şi ruşilor, relatează Gândul.

1.700 de cereri pentru „Prima casă”.
ondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a primit până la finele lunii august 1.700 de cereri pentru achiziţia de locuinţe prin programul „Prima casă”, a anunţat ieri instituţia. Conform sursei citate, 1.200 de dosare au fost deja aprobate. Diferenţa (de 500 de cereri) o reprezintă dosarele aflate în analiză sau care necesită completarea documentaţiei. Topul pe judeţe, în funcţie de numărul de solicitări primite, cuprinde pe primele trei locuri municipiul Bucureşti şi judeţele Cluj şi Constanţa. Pe bănci, BRD este banca de la care au fost primite cele mai multe solicitări, urmată de BCR şi BT, potrivit Evenimentul Zilei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite