Record la căsătorii şi nunţi de aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

91 de cupluri au spus "Da" numai la Primăria Sectorului 2, iar 305 perechi au serbat cincizeci de ani de căsnicie Peste 800 de miri şi în jur de 3.000 de nuntaşi. Mii de buchete cu flori,

91 de cupluri au spus "Da" numai la Primăria Sectorului 2, iar 305 perechi au serbat cincizeci de ani de căsnicie

Peste 800 de miri şi în jur de 3.000 de nuntaşi. Mii de buchete cu flori, bătrâni emoţionaţi şi tineri nerăbdători să spună "Da". Ieri, la Primăria Sectorului 2, din Capitală, mirii prezenţi au atins un record demn de Cartea Recordurilor. 305 cupluri şi-au sărbătorit nunta de aur.

Septuagenarii au umplut, ieri, parcul din faţa Primăriei Sectorului 2. Întâmpinaţi cu flori şi şampanie de angajaţii primăriei, ei au primit câte o diplomă şi câte 1.000 de lei de familie. Veteranii evenimentului au fost Paraschiva şi Emil Stoi. Amândoi din Bucureşti, cei doi s-au căsătorit în 1941. "Azi (ieri- n.r.) a fost mult mai emoţionant decât la nunta noastră, pentru că, o dată cu trecerea timpului, vezi altfel lucrurile", a spus Emil Stoi. Cei doi nu-şi doresc decât să fie iubiţi de nepoţi şi de strănepotul lor de şapte luni. "Am un băiat care face acum 66 de ani şi vreau să fie sănătos", a spus Paraschiva Stoi. Cât despre ziua de 28 iulie, când o să se împlinească exact 66 de ani de când s-au luat, cei doi nu-şi doresc decât ca familia să fie aproape de ei. "De ziua nunţii, vreau să am nepoţii lângă mine", a mărturisit Paraschiva. Tot ieri, la Primăria Sectorului 2, 91 de cupluri de tineri au spus "Da" în faţa ofiţerului de la starea civilă. Geo Saizescu şi Angela Mărculescu s-au numărat printre invitaţii speciali ai evenimentului. Nu a lipsit nici Angela Lăzărescu, mama premierului Călin Popescu Tăriceanu, Stela Popescu şi Mircea Cărtărescu, ai cărui părinţi s-au numărat printre sărbătoriţi, ei împlinind 52 de ani de căsnicie.

7.07- zi cu noroc pentru nunţi şi loto

Cum astrologii consideră "7" o cifră norocoasă, nebunia nunţilor a cuprins, ieri, întreaga lume. În Malaysia, 50 de cupluri şi-au unit destinele. În Franţa, loteria naţională a pus, ieri, în joc şapte milioane de euro, în timp ce tot ieri, la Lisabona, s-a anunţat rezultatul concursului pentru alegerea celor şapte noi minuni ale lumii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite