La Moneasa s-au consumat 12.000 de clătite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub denumirea generică de "Cea mai cea clătită", în staţiunea Moneasa, din judeţul Arad, s-a desfăşurat la acest sfârşit de săptămână cea de a VI-a ediţie a tradiţionalului Festival al

Sub denumirea generică de "Cea mai cea clătită", în staţiunea Moneasa, din judeţul Arad, s-a desfăşurat la acest sfârşit de săptămână cea de a VI-a ediţie a tradiţionalului Festival al Clătitelor. Timp de două zile, sute de turişti arădeni, dar şi din judeţele limitrofe au luat parte, în calitate de concurenţi sau doar ca simpli privitori şi degustători, la diferite concursuri-surpriză pregătite de organizatorii festivalului, să mănânce pe săturate din clătitele oferite gratuit de către organizatori. Prima seară s-a încheiat cu o Paradă a clătitelor flambate.
În cele două zile ale festivalului s-au organizat şi concursuri deschise politicienilor, jurnaliştilor, reprezentanţilor primăriilor din zonă, concursuri în care aceştia s-au întrecut în prepararea clătitelor. Alte distracţii care au condimentat festivalul au fost "Traseul Clătitelor" şi organizarea în premieră a licitaţiei pentru "Cea mai cea clătită".
Potrivit lui Teodor Morar, unul dintre principalii organizatori ai festivalului, în cadrul actualei ediţii a festivalului s-au pregătit şi consumat peste 12.000 de clătite, cifră care depăşeşte recordul stabilit în anul trecut, de 10.000 de clătite pregătite şi consumate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite