Peste 50 de milioane de melodii, pierdute de MySpace

Peste 50 de milioane de melodii, pierdute de MySpace

FOTO via Telegraph

Fostul gigant al lumii reţelelor sociale a pierdut 12 ani de conţinut muzical - în total aproximativ 50 de milioane de melodii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania americană a început să piardă fişiere în urmă cu 8 luni, anunţând acest lucru într-un mesaj care apărea deasupra player-ului de muzică al reţelei: ”Ca urmare a unui proiect de schimbare a serverelor, orice fotografii, videouri şi fişiere audio pe care le-aţi încărcat cu mai mult de trei ani în urmă, nu vor mai fi disponibile pe MySpace”.

”Ne cerem scuze pentru inconvenient şi vă sugerăm să realizaţi copii ale fişierelor” mai specifica mesajul, conform Variety.

Deşi anunţul a fost făcut anul trecut, foarte mulţi utilizatori nu au făcut copii ale fişierelor încărcate şi au realizat că acestea au fost pierdute pentru totdeauna.

În total, peste 50 de milioane de melodii, aparţinând unui număr de 14 milioane de artişti, au fost pierdute, printre acestea numărându-se şi piese ale unor cântăreţi consacraţi precum Lily Allen sau Arctic Monkeys, care s-au lansat cu ajuotrul platformei.

Reprezentanţii MySpace au confirmat faptul că melodiile nu mai pot fi recuperate.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: