Instagram renunţă la funcţia de „Following“, aşa că nu vei mai putea să vezi la ce dau like prietenii tăi

Instagram renunţă la funcţia de „Following“, aşa că nu vei mai putea să vezi la ce dau like prietenii tăi

Motivul principal invocat de reţeaua de social media este că mulţi utilizatori nici măcar nu ştiau de existenţa acestei funcţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tab-ul ”Following” permite utilizatorilor să vadă postările şi conturile cu care prietenii lor intră în contact. Astfel, pot vedea cui oferă aceştia like-uri, ce conturi noi urmăresc sau ce comentarii lasă anumitor fotografii.

Instagram a introdus această funcţie în 2011, cu scopul de a oferi utilizatorilor o cale de a descoperi noi persoane pe care să le urmărească. Cu toate acestea, foarte puţine persoane o foloseau, iar cei care o făceau, descopereau uneori lucruri neaşteptate. 

De-a lungul timpului, tab-ul de ”Following” a fost folosit pentru a descoperi preoţi care ofereau like-uri unor staruri din filme pentru adulţi, soţi care postau comentarii indecente la fotografiile unor tinere şi multe altele.

”Lucrăm constant la procesul de a transforma Instagram în cel mai bun spaţiu pentru a te conecta cu lucrurile şi oamenii pe care îi iubeşti. Asta include şi introducerea unor noi funcţii, dar şi înlăturarea celor mai vechi, care nu mai sunt atât de utile” a menţionat un purtător de cuvânt al reţelei sociale, într-un comunicat care anunţă decizia de a renunţa la tab-ul ”Following”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: