Aplicaţia Ştirile PROTV se alătură altor peste 1.000 de aplicaţii româneşti disponibile în magazinul virtual HUAWEI AppGallery, preinstalat pe noul smartphone. De asemenea, de pe ecranul noului telefon, ai acces şi Petal Search, un motor de căutare complex, care-ţi pune la dispoziţie peste 1 milion de aplicaţii, ştiri, poze şi video.

Echipat cu cele mai performante tehnologii Huawei, noul vârf de gamă consolidează devotamentul Huawei faţă de inovaţie şi hotărârea de a crea cel mai bun telefon Mate de până acum. 

Alimentând cel mai bun telefon Mate din toate timpurile, seria Kirin 9000 este complet echipată pentru 5G şi capabilă să gestioneze cu uşurinţă calcule complexe şi operaţiuni multi-tasking. Seria HUAWEI Mate 40 este echipată şi cu o tehnologie a bateriei necesară pentru a ţine pasul cu cerinţele 5G, suportând cea mai rapidă iteraţie a HUAWEI SuperCharge, pentru ca tu să poţi uita de grija bateriei descărcate în momentele importante.

HUAWEI AppGallery, poarta de acces către cele mai populare aplicaţii

HUAWEI Mate 40 Series oferă şi serviciile inovatoare Huawei Mobile Services (HMS), pentru o experienţă mai inteligentă, mai bogată, mai confortabilă şi mai sigură. 

În total, AppGallery conţine peste 1.000 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale. Aplicaţia vine cu securitate şi protecţie completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului şi procesul de revizuire în patru paşi pentru operarea securizată a aplicaţiei. 

Cu aplicaţia Ştirile ProTV, lansată recent în magazinul virtual, utilizatorii au acces rapid la articolele preferate, materiale video şi transmisiuni live de la cele mai importante evenimente. Pentru a nu rata noutăţile, aceştia sunt informaţi în timp real cu privire la cele mai noi ştiri printr-o notificare de tip push-notification.

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicaţii şi o modalitate de a căuta cu uşurinţă prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicaţia Petal Search aduce o experienţă de căutare alternativă care localizează şi agregă informaţii, oferind cele mai precise şi relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze şi să gestioneze experienţa cu smartphone-urile lor aşa cum îşi doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare şi orice aplicaţie disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.