Nothing, noua companie a lui Carl Pei, a încheiat un parteneriat cu teenage engineering. Când se lansează primele produse

Nothing, noua companie a lui Carl Pei, a încheiat un parteneriat cu teenage engineering. Când se lansează primele produse

Co-fondatorul OnePlus a părăsit producătorul chinez în urmă cu câteva luni, luând decizia de a fonda propria sa companie, Nothing.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nothing a anunţat încheierea unui parteneriat cu teenage engineering care îi va transforma pe aceştia în parteneri fondatori ai Nothing. Teenage engineering este o companie bazată în Stockholm care creează produse audio. Primul produs lansat de suedezi este sintetizatorul OP-1, lansat în 2010 şi folosit în continuare de muzicieni.

„Sunt foarte entuziasmat să le urez bun venit celor de la teenage engineering în familia Nothing, aflată în continuă creştere. Sunt printre cei mai buni designeri şi oameni creativi cu care am avut plăcerea de a lucra” spune Carl Pei.

Nothing îşi va lansa primele sale produse în lunile următoare, şi rămâne de văzut dacă acestea vor avea şi marca oamenilor de la teenage engineering. Până atunci, Nothing a obţinut investiţii de 30 de milioane de dolari, într-o rundă de tip Series A şi începând cu 2 martie va permite celor care cred în noul brand să investească în acesta, printr-o campanie de crowdfunding.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările