Microsoft ar putea lansa o tabletă de 7 inci

Microsoft ar putea lansa o tabletă de 7 inci

Tableta Microsoft Surface Pro este prea scumpă pentru majoritatea consumatorilor

Microsoft a confirmat că este gata să creeze dispozitive cu ecrane de dimensiunile dorite de consumatori. Asta ar putea însemna că, în curând, Microsoft ar putea lansa o versiune de 7 inci a tabletei Surface, potrivit Tech Radar.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul unei conferinţe de presă, directorul financiar al Peter Klein a explicat că este gata să ofere dispozitive cu dimensiuni într 4 şi 13 inci.

“Am muncit mult la dezvoltarea platformelor. Suntem gata să răspundem cererii de pe piaţă”, a spus Klein.

Viitor competitor pentru Nexus?

Cum piaţa tabletelor ieftine continua să se dezvolte mulţumită unor dispozitive precum Google Nexus 7 şi Amazon Kindle Fire HD, este de aşteptat ca Microsoft să-şi încerce norocul pe acest segment.
Decizia ar fi şi mai logică, luând în considerare faptul că Surface RT şi Surface Pro sunt dispozitive cu preţuri foarte mari, inaccesibile multor consumatori.

Klein nu a vrut să intre, totuşi, în detalii, în ceea ce priveşte produsele viitoare ale Microsoft.

Windows Phone 8 sau Windows RT

Microsoft are deja două sisteme de operare care ar putea fi folosite pe o eventuală tabletă de 7 inci. Atât versiunea Windows pentru mobil cât şi versiunea Run Time (RT) sunt opţiuni viabile pentru un dispozitiv de dimensiuni mai mici, gândit pentru o consumatorii cu buzunare mai mici.

Ambele au avantaje şi dezavantaje, însă folosirea sistemului Windows Phone 8 ar putea creşte popularitatea acestuia pe piaţa dominate de Android şi iOS. Versiunea RT este limitată de numărul mic de aplicaţii care pot fi rulate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările