HUAWEI Mate 40 Pro intră pe piaţa din România printr-o campanie de precomandă specială

HUAWEI Mate 40 Pro intră pe piaţa din
România printr-o campanie de precomandă specială

HUAWEI Mate40 Pro, campanie de precomanda.

Huawei anunţă lansarea oficială a smartphone-ului vârf de gamă HUAWEI Mate 40 Pro pe piaţa din România printr-o campanie de precomandă exclusivă. Astfel, în intervalul 2 noiembrie – 15 noiembrie, consumatorii vor beneficia de o ofertă de preţ specială, smartphone-ul va fi putea fi achiziţionat la un preţ special de 5.399 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lansat la nivel internaţional în data de 22 octombrie, HUAWEI Mate 40 Pro, vârful de gamă HUAWEI Mate 40 Series, va ajunge şi pe piaţa locală, la partenerii operatori şi în magazinele Huawei. 

HUAWEI Mate 40 Pro integrează primul şi singurul SoC 5G de 5 nm din lume, sistemul de cameră cinematică Ultra Vision şi designul emblematic Space Ring.

Designul ecranului HUAWEI 88° Horizon oferă un afişaj captivant într-un pachet compact. HUAWEI Mate 40 Pro vine cu un decupaj mai mic pentru camera frontală ce dispune de tehnologie 3D Face Unlock, o cameră selfie cu unghi ultra-larg şi un senzor de gesturi extrem de precis.

Pe spatele dispozitivelor din seria HUAWEI Mate 40 se poate observa designul Space Ring, o evoluţie a designului circular şi simetric emblematic al seriei HUAWEI Mate. HUAWEI Mate 40 Pro este disponibil local în nuanţele Black şi Mystic Silver.

Sistemul de camere cu care este echipat HUAWEI Mate 40 a fost proiectat împreună cu Leica pentru a oferi cea mai bună cameră posibilă şi se bucură de inovaţii ale obiectivului cu unghi ultra larg, cameră principală de înaltă definiţie şi teleobiectiv impresionant. Dispunând de cameră cinematică dublă şi cameră dublă Ultra Wide, utilizatorii pot surprinde videoclipuri şi imagini wide angle atât cu camera frontală, cât şi cu cea din spate.

Camera cinematică dublă are un raport de filmare 3:2. Filmarea este mai uşoară cu Steady Shot, în timp ce motorul HDR XD Fusion asigură o expunere echilibrată, chiar şi atunci când contrastul iluminării este extrem. O altă funcţie inovatoare este Tracking Shot, iar Story Creator permite efecte cinematice adevărate. Muzica de fundal, filtrele şi efectele pot fi adăugate cu uşurinţă.

Obiectivul cinematic Ultra Wide al camerei oferă acum un câmp vizual mai larg, precum şi detalii mai bogate, performanţe îmbunătăţite în condiţii de luminozitate scăzută şi algoritmi de corecţie a distorsiunii. HUAWEI Mate 40 Pro dispune de o cameră foto cu teleobiectiv periscop pentru a suporta zoom hibrid 10x şi zoom digital 50x.

Camera Selfie Ultra Vision de pe HUAWEI Mate 40 Pro duce vlogging-ul şi selfie-urile pe noi culmi, cu suport pentru captură video 4K şi opţiune de fotografiere într-unul din cele trei câmpuri vizuale disponibile, de la aproape şi personal la ultra-wide. Funcţia Slow-Motion Selfie adaugă şi mai multă versatilitate camerei frontale, permiţând utilizatorilor să surprindă acţiunile rapide cu un aer dramatic.

Alimentând cel mai bun telefon Mate din toate timpurile, seria Kirin 9000 este complet echipată pentru 5G şi capabilă să gestioneze cu uşurinţă calcule complexe şi operaţiuni multi-tasking. Integrat în HUAWEI Mate 40 Pro, Kirin 9000 este cel mai sofisticat SoC 5G pe 5 nm disponibil, oferind performanţe şi eficienţă energetică mult îmbunătăţite faţă de predecesorul său.

Unitatea de procesare grafică GPU Mali-G78 24-core de pe HUAWEI Mate 40 Pro este cel mai puternic GPU văzut vreodată pe un dispozitiv Huawei. Aceasta oferă o performanţă grafică avansată şi o experienţă audio-vizuală uimitoare, pentru un joc captivant. Datorită afişajului de 90 Hz şi ratei de eşantionare tactilă de 240Hz, capacitatea de reacţie este mai mare, iar motorul liniar oferă feedback haptic pentru a corespunde cu experienţa vizuală. Această configuraţie este completată de două difuzoare stereo pentru a crea experienţe cinematice cu super bas stereo.

Seria HUAWEI Mate 40 este echipată şi cu o tehnologie a bateriei necesară pentru a ţine pasul cu cerinţele 5G, suportând cea mai rapidă iteraţie a HUAWEI SuperCharge.

HUAWEI Mate 40 Pro rezvoluţionează modul în care consumatorii integrează smartphone-urile în viaţa lor datorită noilor funcţii centrate pe utilizator, precum Smart Gesture Control, care permite controlul total hands-free al dispozitivului. Prin simpla plasare a mâinii deasupra dispozitivului, utilizatorul îl poate activa sau naviga pe telefon cu glisări la stânga, la dreapta, în sus şi în jos. Pentru a răspunde la apeluri există şi un gest de atingere în aer.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările