Cel mai rapid şi inutil mod prin care poţi face mufă pentru căşti în iPhone 7

Cel mai rapid şi inutil mod prin care poţi face mufă pentru căşti în iPhone 7

iPhone 7 n-are mufă clasică pentru căşti, dar poţi rezolva cumva problema. FOTO Getty Images

Cu iPhone 7, Apple a eliminat până la urmă mufa pentru căşti. De acum, asculţi muzică wireless sau prin portul de încărcare. Dar dacă tot vrei spaţiu pentru căşti clasice, ai o soluţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă multiplele opţiuni cu care vine iPhone 7, lipsesc două importante pentru vechii utilizatori: butonul Home fizic şi jack-ul pentru căşti. Totuşi, TechRax a venit cu o idee de a introduce căşti în telefon: dai o gaură în marginea acestuia. Nu te ajută cu nimic, dar vei avea mufa pe care o doreai ca să ai în ce ţine căştile cu fir, cât asculţi la unele wireless.

Altfel, iPhone 7 rămâne cu hardware-ul deja cunoscut: două ecran, de 4,7 inci şi 5,5 inci, procesor A10 şi camere de 12 megapixeli. Camera este una dintre caracteristicile mult îmbunătăţite. Este tot un senzor de 12 megapixeli, cu pixeli mai mari pentru a capta mai multă lumină, iar diafragma este de f/1.8. Galaxy Note 7 are însă una ceva mai bună, cu f/1.7.

O altă noutate ar fi că iPhone 7 Plus are două camere, ca Huawei P9 sau LG G5, prin care poate obţine şi un zoom optic 2x. De asemenea, poţi obţine un zoom digital 10x. Iar acele Live Photos pot fi folosite pe Instagram ca Boomerangs.

Şi butonul Home e înlocuit prin sistemul 3D Touch deja integrat în ecranele de anul trecut, iar mufa de căşti e înlocuită prin căşti wireless sau cele conectate prin Lightning. Apple vinde AirPods cu 160 de dolari, dacă doreşti produsele sale. 

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările