Serviciile Facebook au probleme mari în SUA şi Europa. Reacţia companiei

Serviciile Facebook au probleme mari în SUA şi Europa. Reacţia companiei

FOTO EPA-EFE

Utilizatorii Facebook, Instagram şi WhatsApp au raportat probleme de funcţionare a serviciilor, cele mai grave fiind pe coasta de est a Statelor Unite şi în vestul Europei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Site-ul Down Detector arată că majoritatea utilizatorilor au probleme cu fotografiile de pe aceste site-uri, deoarece acestea nu se încarcă. Pe WhatsApp, mai multe persoane au reclamat că nu pot descărca fotografiile trimise de alte persoane.

Facebook a anunţat miercuri că lucrează să rezolve problemele de funcţionare întâmpinate de unii utilizatori la trimiterea de fişiere media pe platformele sale de socializare, inclusiv pe WhatsApp şi Instagram, transmite Reuters.

Peste 14.000 de utilizatori au raportat probleme pe Instagram şi peste 7.500, respectiv 1.600 pe Facebook şi WhatsApp, potrivit site-ului de monitorizare Downdetector.com.

Problema afectează în special utilizatorii din zona coastei de est a Statelor Unite, America de Sud şi Japonia, dar şi ţările europene, precum Germania şi Franţa. Nici România nu scapă, cele mai multe probleme fiind raportate de utilizatorii din Capitală.

Pagina ”Platform Status” a celor de la Facebook, menită să arate dacă site-ul întâmpină vreo dificultate, indică, la momentul scrierii articolului, că site-ul este ”healthy” (n.r. sănătos). Momentan, nu se ştie când vor fi rezolvate aceste probleme.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: