Orange extinde reţeaua 5G în Craiova

Orange extinde reţeaua 5G în Craiova

Reţea 5G. FOTO Shutterstock

Orange România anunţă astăzi, 1 iulie, extinderea reţelei 5G în Craiova, iar clienţii cu un abonament Orange 5G şi un dispozitiv compatibil vor beneficia de viteze maxime de download de până la 1.2Gbps.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă abonaţilor din oraşele Braşov (inclusiv Poiana Braşov), Bucureşti - acoperit 100% 5G, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa (inclusiv statiunea Mamaia), Iaşi, Timişoara, precum si in Bragadiru, Chitila, Măgurele, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Popeşti-Leordeni, Predeal şi Voluntari.

Abonaţii Orange care doresc să beneficieze de reţeaua 5G pot alege unul dintre abonamentele Smart sau Smart Plus, cu preţuri începând de la 15 euro, care oferă acces nelimitat la internet, minute şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming SEE, dar şi minute internaţionale.

Clienţii Orange au la dispoziţie o gamă variată de smartphone-uri compatibile 5G, în rate, la preţuri accesibile, prin oferta Best Deal 5G şi Buy-Back 5G.

Oferta Orange cuprinde şi soluţii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administraţii publice ori companii, de care pot acum beneficia şi clienţii din Craiova. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Reţeaua Orange 5G oferă viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, capabile să furnizeze utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de serviciul de internet prin fibră optică.

Orange 5G aduce nu doar viteze superioare tehnologiilor existente, ci şi latenţe reduse. Acestea se traduc printr-un timp de răspuns al reţelei extrem de scăzut, de nivelul milisecundelor, ce fac posibilă interconectarea unor maşini inteligente ori transmiterea unor cantităţi mari de date necesare transmisiunilor 4K, live, de exemplu, dar şi multe alte utilizări de business.

În aprilie 2021, în parteneriat cu Institutul de Cercetare CAMPUS al Universităţii Politehnica din Bucureşti (UPB), Orange a deschis primul laborator 5G din România, un hub în care mediul academic, startup-urile şi companiile pot să inoveze şi să testeze soluţiile bazate pe tehnologia 5G.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările