Logitech G lansează căştile de gaming wireless Pro X Lightspeed

Logitech
G lansează
căştile de gaming wireless Pro X Lightspeed

Logitech G Pro X Lightspeed.

Logitech G, brand din portofoliul Logitech, anunţă lansarea căştilor de gaming wireless Logitech G Pro X  Lightspeed.

Ştiri pe aceeaşi temă

Căştile wireless Pro X au la bază conceptul folosit pentru modelul original Pro X Gaming şi au fost construite din materiale de calitate, cu funcţii avansate pentru comunicare, precizie audio şi libertate de mişcare datorită componentei wireless. Acestea vin echipate cu tehnologia Lightspeed care dispune de conexiune wireless la 2.4 GHz, cu o autonomie de până la 20 de ore şi o rază de acoperire de 12 metri.

Logitech G PRO X Lightspeed dispun şi de software-ul Blue VO!CE pentru a oferi o comunicare audio clară şi profesională în joc sau în sesiunile online de streaming. În plus, dispun de difuzoare PRO-G de 50 mm pentru o calitate audio profesională, sunet surround asigurat de tehnologia DTS 7.1, cupe din spumă cu memorie şi o construcţie uşoară pentru a asigura confortul necesar sesiunilor îndelungate de antrenament sau competiţiile  de gaming.

Specificaţii complete aici.

Căştile de gaming wireless Logitech G PRO X Lightspeed vor fi disponibile pe site-ul LogitechG.com şi în magazinele partenere începând cu luna august, la un preţ recomandat 949 lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: