Divizia de jocuri video a Amazon a anulat dezvoltarea jocului online bazat pe seria Lord of the Rings, anunţat în 2019

Divizia de jocuri video a Amazon a anulat dezvoltarea jocului online bazat pe seria Lord of the Rings, anunţat în 2019

Sursa unsplash.com

Divizia de jocuri video a Amazon a anulat dezvoltarea jocului online bazat pe seria Lord of the Rings, anunţat în 2019, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jocul era dezvoltat de Amazon Game Studios în colaborare cu compania chineză Leyou Technologies Holdings, care a fost cumpărată, în decembrie, de gigantul chinez al tehnologiei Tencent Holdings.
 
Negocierile contractuale au avut ca rezultat un conflict între Amazon şi Tencent, care a dus în final la anularea jocului, a scris Bloomberg sâmbătă, citând persoane apropiate situaţiei.
 
"După achiziţia recentă a Leyou de către Tencent, nu am reuşit să asigurăm condiţii pentru a continua cu acest titlu în acest moment", a declarat purtătorul de cuvânt al Amazon, într-un comunicat trimis prin e-mail Reuters.
 
Echipa Amazon care lucrează la joc va fi mutată în alte proiecte, a spus ea.
 
Amazon Game Studios s-a străduit să lanseze un joc video de succes de la înfiinţarea sa, în 2014.
 
Compania a anulat jocurile video anunţate anterior, Breakaway şi Crucible, în timp ce un alt joc al său, New World, a fost amânat în mod repetat, potrivit Bloomberg.
 
Divizia de jocuri video a Amazon s-a confruntat cu probleme din cauza gestionării defectuoase şi a ciocnirilor culturale dintre dezvoltatorii de jocuri şi principiile companiei, a relatat Bloomberg la începutul acestui an.
 
Viitorul CEO al Amazon, Andy Jassy, a declarat la începutul acestui an că este dedicat diviziei de jocuri video a companiei, care a fost creată sub conducerea fondatorul Amazon, Jeff Bezos.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările