Cum poţi obţine un Sony PlayStation de colecţie: Sunt doar 13 modele în România şi se vând într-o singură zi

Cum poţi obţine un Sony PlayStation de colecţie: Sunt doar 13 modele în România şi se vând într-o singură zi

Sony PS4 de colecţie vine într-o cutie specială.

Pe 12 decembrie 2014 s-au împlinit 20 de ani de când Sony a lansat prima consolă video PlayStation. Acum, a ajuns la a patra generaţie şi în România ajunge modelul de colecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sony sărbătoreşte 20 de ani de PlayStation cu un model special. La nivel mondial sunt disponibile doar 12.300 (data de lansare: 3 decembrie 1994) de unităţi şi în România ajung 13 dintre ele. Iată de unde poţi cumpăra.

Media Galaxy lansează luni, 22 decembrie, ora 18.00, ediţia limitată Sony PS4 în magazinul Orhideea din Bucureşti. Vor fi disponibile doar 13 unităţi la preţul oficial de 2.220 lei cu TVA. Pe 3 decembrie 1994, Sony Computer Entertainment a lansat prima consolă PlayStation. Aceasta a fost apreciată pentru tehnologia inovatoare încorporată, precum capacitatea de a procesa în timp real grafica 3D high-resolution, dar şi pentru portofoliul impresionant de jocuri.

Pachetul special conţine, pe lângă consola aniversară Sony PlayStation 4, un controller wireless (DUALSHOCK 4), un PlayStation Camera, un stand vertical şi un headset mono, toate în culoarea „Original Gray”, inspirată de prima consolă PlayStation.

Află totul despre Sony PS4 de colecţie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: