Orange extinde acoperirea: care sunt noile regiuni în care ai internet 4G

Orange extinde acoperirea: care sunt noile regiuni în care ai internet 4G

Orange extinde acoperirea 4G.

Orange anunţă că pentru acest sezon estival a pregătit acoperire 4G atât pe drumul către mare, cât şi pe cel până la munte. Iată care sunt noile zone.

Clienţii Orange care vor călători pe autostrăzile A1 (Bucureşti – Piteşti), A2 (Bucureşti – Constanţa) şi A3 (Bucureşti – Ploieşti), pe DN1 (Bucureşti – Braşov) şi DN39 (Constanţa -Vama Veche) vor putea accesa internetul la viteze 4G. De asemenea, Orange extinde acoperirea 4G şi pe rutele care leagă Bucureştiul de Constanţa şi de Braşov.

În prezent, reţeaua 4G este disponibilă pentru 72% din populaţia totală a ţării şi 96% din populaţia urbană, în peste 4.800 de localităţi. Mai mult, Orange oferă acoperire 4G în toate staţiile de metrou din Bucureşti. Compania susţine că dezvoltarea reţelei vine şi pe fondul creşterii semnificative a consumului de internet mobil. Clienţii îşi doresc aceeaşi calitate a serviciilor de care se bucură în zonele urbane şi atunci când se află în vacanţă.

Mai mult, cei care merg în concediu îşi folosesc din ce în ce mai mult telefonul mobil pentru a încărca fotografii şi a verifica noutăţile pe reţelele sociale, pentru a accesa diferite aplicaţii dedicate timpului liber, pentru a urmări videoclipuri şi a se informa. Accesul la mail este, de asemenea, cerut de tot mai mulţi utilizatori. Iar reţele sociale precum Instagram sau platforme de chat ca Snapchat au făcut internetul o necesitate, mai ales în vacanţe.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: