Noile iPhone-uri, vândute fără încărcătoare. Ce mai lipseşte din cutiile furnizate de Apple

Noile iPhone-uri, vândute fără încărcătoare. Ce mai lipseşte din cutiile furnizate de Apple

Noile iPhone-uri vor fi vândute fără încărcătoare, decizia fiind luată de Apple în vederea reducerii cheltuielilor, scrie news.ro, precizând că aceasta nu este singura piesă care lipseşte din cutiile livrate consumatorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apple va include mai puţine accesorii în cutia în care va livra noile iPhone-uri, pentru a reduce cheltuielile şi a încuraja achiziţionarea separată a acestora.
 
Analistul Ming-chi Kuo este convins că, anul acesta, din cutia cu care va fi livrat noul iPhone, vor lipsi două piese importante, care au însoţit mereu smartphone-urile Apple până acum.
 
Compania americană nu va mai include în pachet căştile EarPods. Este o decizie strategică din partea Apple, care încearcă astfel să crească vânzările de AirPods, sperând că utilizatorii se vor îndrepta către unul din modelele de căşti fără fir ale companiei.
 
De asemenea, iPhone-urile de anul acesta nu vor veni împreună cu adaptorul necesar încărcării, ca până acum, ci doar cu cablul pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a alimenta telefonul de la un PC sau o priză cu USB. Ori pot cumpăra separat un încărcător, adăugând alţi bani la preţul de achiziţie al smartphone-ului.
 
La fel ca în cazul căştilor, Apple îşi poate rotunji veniturile prin vânzarea separată a încărcătoarelor.
 
Însă, mai există un avantaj. Prin eliminarea celor două accesorii, pachetul va deveni mai mic şi mai uşor, iar în acelaşi transport vor avea loc mai multe telefoane. Astfel, Apple poate reduce costurile de livrare pentru noile iPhone-uri.
 
Conform analistului chinez, decizia Apple are la bază creşterea costurilor de producţie generată de trecerea la 5G. iPhone-urile de anul acesta vor şi primele cu noul standard.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: