Life Unstoppable: „Casa surprizelor”, un mini-film cu o familie de utilizatori ai ecosistemului Samsung

Life Unstoppable: „Casa surprizelor”, un mini-film cu o familie de utilizatori ai ecosistemului Samsung

Scena din Life Unstoppable: „Casa surprizelor”.

Samsung a lansat azi, 12 octombrie, Life Unstoppable 2021, noua experienţă virtuală din acest an, prin intermediul unui mini-film colorat şi stilizat care prezintă „Casa surprizelor” creată de compania sud-coreeană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Life Unstoppable: „Casa surprizelor” prezintă o familie de personaje eclectice, într-o călătorie prin casa lor, demonstrând modurile în care ecosistemul conectat de dispozitive Samsung îi permite acestei familii să-şi dea frâu liber creativităţii interioare şi pasiunii. Membrii familiei sunt: Tatăl Gym-Buff, Mama Rockstar, Magicianul Archie, Superstarul Chef Evie şi oaspetele surpriză Lucha-Libre Wrestler Gran.

Life Unstoppable: „Casa surprizelor” este primul mini-film de acest gen pentru Samsung. Experienţa parcurge şase camere diferite din „Casa surprizelor”, cu viniete interactive care prezintă fiecare o colecţie de produse Samsung cu adevărat conectate, care aduc bucurie şi inspiraţie în casă – de la ecranele mobile care se rotesc şi se pliază, la televizoarele captivante care îţi taie respiraţia şi la inovaţiile electrocasnicelor care aduc încântare chiar şi sarcinilor casnice mai puţin plăcute.  

De-a lungul experienţei, participanţii sunt purtaţi într-o serie de scenete, fiecare prezentând capacităţile complete ale gamei de produse Samsung 2021 care inspiră bucurie în viaţa familiei Unstoppables. Fiecare moment în familie este urmat de prezentarea tehnică ale produselor, de către specialişti Samsung. 

Modularitatea frigiderului Bespoke este pusă în practică atunci când bucătarul Evie rămâne fără loc în frigider pentru alimentele de la masa de seară, iar fratele lui magician adaugă printr-o minune un alt modul unităţii.

Familia Unstoppables a pus Samsung Bespoke Jet la încercare atunci când, în urma pregătirii tortului de zăpadă a lui Evie, rămâne mizerie în bucătărie. 

Familia este transportată în mijlocul acţiunii cu The Premiere – proiectorul de lifestyle Samsung şi Soundbar-ul Q800. 

Monitorul de Gaming Samsung Odyssey Neo G9 îl poziţionează pe tată cu un pas înaintea concurenţei, datorită ecranului curbat dinamic.

Mama se scufundată în momentele sale de relaxare alături de muzica preferată redată pe televizorul Neo QLED şi pe Soundbar-ul Q950, care se alătură celorlalte televizoare Samsung QLED, The Frame şi The Serif, în „Casa surprizelor”, în timp ce se răsfaţă cu un dans de petrecere. Dar, pentru că nu vrea să se bucure de acest moment singură, îşi aduce, alături de ea, cei mai buni prieteni cu ajutorul Google Duo de pe Galaxy Z Flip3.

Bespoke AirDresser îi permite mamei să-şi curăţe jacheta Rockstar cu abur, ca să fie pregătită pentru vizitatorul surpriză al familiei.

Bespoke AirDresser tocmai ce şi-a făcut apariţia la nivel global şi oferă un design personalizabil, cu funcţii inteligente actualizate, precum capabilităţile AI Dry şi caracteristicile AI Control care personalizează întreaga experienţă de utilizare. 

Bespoke AirDresser iese în evidenţă, în „Casa surprizelor”, şi cu alte caracteristici precum:

  • Bespoke Jet, un aspirator wireless premium, care vine într-o gamă de culori cu sistem de golire automată a prafului all-in-one şi cu unul de încărcare a bateriei.
  • Bespoke Jet Bot AI+, un aspirator avansat care identifică obiectele şi se adaptează la mai multe suprafeţe pentru o curăţare optimizată. Utilizatorii îşi pot monitoriza casele în timp real, iar Staţia de Curăţare (Clean Station), igienică şi fără atingere, poate goli automat sacul de gunoi al aspiratorului robot, captând în acelaşi timp murdăria şi praful cu sistemul său de filtrare în mai multe straturi.

Cea de-a doua ediţie din seria Life Unstoppable, îmbină povestea şi divertismentul într-o experienţă digitală interactivă.

Mini-filmul Life Unstoppable: „Casa surprizelor” va deveni disponibil publicului larg din 18 octombrie, ora 10:00 (ora României) pe https://www.samsung.com/uk/explore/experiences/life-unstoppable-2021/.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările