HP lansează un monstru pe piaţa tabletelor: Envy Rove - ecran cu diagonala de 50 de centimetri

HP lansează un monstru pe piaţa tabletelor: Envy Rove - ecran cu diagonala de 50 de centimetri

Moda lansării de tablete uriaşe a fost adoptată şi de către HP, odată cu lansarea noii sale linii de laptopuri. HP Envy Rove este o tabletă de 20 de inci, care rulează Windows 8.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sony a lansat iniţial modelul Tap 20, Lenovo are modelul Horizon, iar Panasonic a introdus o asemenea tabletă la CES 2013. Envy Rove are 20 de inci, un stand şi 5 kilograme. Portabil nu este chiar cuvântul potrivit pentru o asemenea tabletă, dacă putem de altfel să o numim aşa.

Ecranul este unul IPS, cu rezoluţie 1080p, iar acesta poate fi folosit ca o placă de jocuri mai mare. Una dintre posibilităţile de folosire a tabletei ar fi pentru jocurile sociale, cu mai multe persoane deasupra ecranului. Faptul că HP a preinstalat jocul EA Monopoly spune destul de multe.

La nivelul caracteristicilor tehnice, tableta are un procesor de tip Haswell, o capacitate de stocare de 1 TB şi un SSD de 8GB, bun pentru pornirea rapidă a sistemului de operare. Bateria ar oferi o autonomie de patru ore, potrivit reprezentanţilor HP. Pe lângă acest lucru, Envy Rove are un sistem audio de tip Beats, împreună cu un subwoofer.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările