Volei: Ne batem azi cu ruşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la volei masculin, Remat Zalău, susţine astăzi cel de-al doilea meci - şi ultimul - împotriva campioanei Rusiei, Zenit Kazan, în actuala ediţie a Champions League.

Echipa de volei masculin Remat Zalău întâlneşte miercuri, 11 ianuarie 2012, în deplasare în Rusia, campioana de acolo, Zenit Kazan. Partida va avea loc de la ora 18.00 (ora României) în sala "Saint Petersburg" din Kazan.

Potriivt ofiţerului de presă al Remat Zalău, Adela Mureşan, cei doi jucători greci care vor evolua în returul campionatului 2011-2012 la formaţia Remat Zalău nu joacă în meciul cu Zenit Kazan. Este vorba despre Athanasios Terzis-ridicător, care a evoluat ultima dată la echipa elenă Aris Marmouris Thessaloniki (32 de ani, înălţimea de 1,93 şi component al echipei naţionale a Greciei), şi despre Michalis Sarikeisoglou (de 28 de ani cu înălţimea de 1,93 m), care va juca pe postul de secund.

Cei doi au ajuns recent la gruparea din Zalău după ce brazilianul Leonardo Dos Santos a devenit liber de contract după meciul de la Baia Mare dintre Remat şi VfB Friedrichshafen şi după plecarea din lotul Rematului a ridicatorului slovac  Michal Sladecek. Din această iarnă, din echipă nu mai face parte nici centrul Gjoko Josifov. Pentru acesta conducerea nu a fost nevoită să caute înlocuitori, având în vedere că în echipă, la ora actuală, sunt trei centri: Joao Massinatori, Razvan Mihalcea si Andrei Laza.

Sâmbătă, 14 ianuarie, elevii lui Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie vor întâlni pe teren propriu formaţia CSU Galaţi, în cadrul etapei a XII-a (din returul campionatului intern). Miercuri, 18 ianuarie, la Baia Mare, gruparea zălăuană va disputa şi ultimul meci din Liga Campionilor, în compania formaţiei belgiene Euphony ASSE Lenik.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite