Şoferul unui microbuz şcolar, descoperit beat criţă în timp ce transporta 15 elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
microbuz scolar cluj foto ipj cluj

Şoferul microbuzului şcolar din comuna Ştefan cel Mare (Vaslui) a fost depistat miercuri 13 decembrie, la primele ore ale dimineţii, în timp ce conducea un microbuz în care se aflau 15 elevi, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La ora 07.40, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Vaslui aflaţi în misiune în zona intersecţiei DN 15 D cu DC 110 Bîrzeşti, au oprit pentru control conducătorul unui microbuz destinat transportului de elevi.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 47 de ani, domiciliat în comuna Ştefan cel Mare. Acesta a afirmat faptul că transportă 15 elevi la şcoală, din localitatea Bârzeşti în localitatea Ştefan Cel Mare.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest. Rezultatul testării a indicat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat,motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei exacte.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.
 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite