Manevra inconştientă a unui şofer în trafic. A spulberat un copil în timp ce făcea o depăşire triplă

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un tânăr de 21 de ani s-a angajat într-o depăşire aproape criminală pe şoseaua din comuna vasluiană Iana. A depăşit  o maşină care se afla deja în depăşirea unui autovehicul parcat pe marginea drumului.  Şoferul inconştient a ajuns cu maşina pe acostamentul drumului, unde a lovit în plin un copil de 9 ani.

Un accident rutier a avut loc în după-amiaza zilei de 19 februarie pe şoseaua care traversează localitatea vasluiană Iana. Un tânăr de 21 de ani s-a angajat într-o depăşire riscantă, iar consecinţele puteau fi tragice.

Şoferul a intrat în depăşirea unei maşini, al cărui conducător auto depăşea, la rândul lui, un autovehicul parcat pe marginea drumului. Tânărul de 21 de ani a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina pe acostament, unde a acroşat un băieţel de 9 ani.

“Copilul de 9 ani, din comuna Perieni, a fost diagnosticat cu  <<fractură gambă dreapta cu deplasare>>, fără alte leziuni la nivelul corpului. Se transferă la Spitalul de pediatrie <<Sf. Maria>> din Iaşi pentru tratamentul ortopedic al fracturii”, a precizat Ciprian Feraru, managerul spitalului bârlădean, pentru Vremea Nouă.

“În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în care se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier”, a precizat Mihaela Manoilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Imagini incredibile de la un accident rutier. Cum a ajuns un autoturism condus de o şoferiţă de 19 ani VIDEO

UPDATE/Accident în lanţ cu cinci maşini, pe digul Galaţi-Brăila. Trei persoane sunt rănite

Mai multe - Vaslui

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite