Tulcea: Președintele Consiliului Județean, elev pentru o oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Tarhon s-a aflat astăzi la în clasa a VII-a a Școlii numărul 5 din municipiu unde timp de oră a încercat să-și amintească cum era viața de elev, acțiune din cadrul proiectului „Președinte pentru o zi“.

Șeful Consiliului Județean a ținut o prelegere în fața elevilor cu privire la activitatea administrației locale atât la nivel de municipiu cât și de județ. Atmosfera a fost mai animată în momentul în care elevii s-au prezentat fiecare în parte, cu rezultatele obținute la olimpiade sau alte concursuri, punctate cu scurte comentarii din partea oaspetelui și cu amintiri din propria activitate școlară.

Principalul obiectiv al proiectului inițiat de administrația județeană este înţelegerea de către elevii din şcolile judeţului a modului în care funcţionează administraţia publică locală şi stimularea acestora pentru o implicare activă în viaţa socială, comunitatea în care se dezvoltă şi pe care, poate, vor ajunge să o conducă. Proiectul s-a adresat tuturor elevilor cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani, împliniţi în anul în curs.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite