Şeful judeţului, Constantin Ostaficiuc, a rămas fără scaunul de preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În debutul şedinţei de plen a Consiliului Judeţean, preşedintele Constantin Ostaficiuc, a oferit o scenă pe care rivalii săi care doresc să-i ia locul o aşteptau de mult. Ostaficiuc şi-a pierdut scaunul...la propriu.

Preşedintele CJT a venit bine-dispus în sala de şedinţă, a salutat pe toată lumea, dar surpriză. Când s-a aşezat pe scaun, picioarele scaunului a ucedat, iar Ostaficiuc a căzut pe spate, ajungând într-o situaţie stânjenitoare. Secretarul judeţului, Petrişor Nădăştean şi vicepreşedintele Adam Crăcinescu au sărit imediat în sprijinul şefului pe care l-au ajutat să se ridice. „A filmat cineva?”, a fost prima întrebare pe care a pus-o Ostaficiuc.

Acesta şi-a păstrat însă simţul umorului, dar a lăsat să se înţeleagă că nu mor caii când vor câinii. Întrebat dacă este nevoie de o licitaţie pentru scaune noi, Ostaficiuc a fost categoric. „Scaunul vechi este suficient de puternic şi va rămâne acolo unde este el. Se poate înlocui în orice moment, dar folosit de aceeaşi persoană”, spus preşedintele CJT.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite