EXCLUSIV Coltermul „fierbe”: managerul Aurel Matei şi-a depus demisia din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Matei, manager Colterm
Aurel Matei, manager Colterm

Situaţia de la societatea de termoficare din Timişoara, care asigură căldură pentru 80.000 de familii, este tot mai gravă. Vine să confirme acest lucru demisia managerului Aurel Matei, depusă ieri la cabinetul primarului.

UPDATE: Aurel Matei susţine că demisionează "din motive personale", plecarea sa din funcţie neavând nicio legătură cu situaţia Coltermului. "Nu sunt probleme nici cu gazul, nici cu altceva. Demisionez din motive personale", a spus Aurel Matei.

Peste 80.000 de familii au rămas anul trecut, pentru câteva ore, fără căldură în mijlocul iernii. Managerul Colterm, Aurel Matei, a dat asigurări că în acest an nu se va mai repeta acest lucru. Plecând din funcţia de manager, Matei nu mai poate să se ţină de cuvânt, fiind nevoie ca un alt manager să îşi asume responsabilitatea căldurii. „Adevărul” a intrat în posesia unui document din circuitul intern al primăriei, care arată că Aurel Matei şi-a depus, ieri, demisia la cabinetul primarului.



În documentul înaintat primarului, Matei cere încetarea contractului de management şi eliberarea din funcţia de director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie. Aurel Matei a refuzat să comenteze gestul său. „Nu comentez”, au fost singurele cuvinte ale lui Matei. De asemenea, primarul Gheorghe Ciuhandu nu a putut fi contactat, iar viceprimarii Sorin Grindeanu şi Adrian Orza susţin că nu ştiu de demisia lui Matei. Nici colegii managerului Colterm nu ştiu nimic. „Nu a fost niciun episod care să trădeze un astfel de gest. A fost totul liniştit”, au spus surse din cadrul Colterm.

Urmăriţi timisoara.adevarul.ro pentru a vedea dedesubturile demisiei depuse de Colterm şi cum va funcţiona societatea în această iarnă


Demisie Aurel Matei
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite