Drumul de acces spre Aeroportul Timişoara va fi lărgit la patru benzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii, dar şi restul clienţilor Aeroportului Internaţional Timişoara care vin pe drumul ce leagă Lugojul de capitala Banatului, vor avea accesul mai uşor spre cea mai mare poartă aeriană a vestului României. Drumul judeţean ce duce spre aeroport va fi lărgit la patru benzi.

În cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Judeţean Timiş s-a decis ca drumul judeţean care face legătura între Drumul Naţional 6, care leagă Lugojul de Timişoara,  şi Aeroportul Internaţional Timişoara, să fie lărgit la patru benzi.

Lucrarea este una complexa şi va presupune inclusiv reabilitarea structurii rutiere existente. Valoarea totală a lucrării este de 17.273.720 lei, iar durata de realizare e de nouă luni.

„Îmi doresc ca această lucrare să înceapă în acest an. Nu aş vrea să dau termene. Probabil în toamnă vor începe lucrările, să putem face tot ce înseamnă proiect şi achiziţie. Va fi lărgit la patru benzi tronsonul respectiv, cu o bandă în plus pentru biciclete, care va merge până la aeroport. În stânga şi în dreapta vor fi reabilitate şi ieşirile de pe drum, vor fi făcute reparaţii şi la drumurile care duc spre blocurile de la unitatea militară pe care le avem acolo”, a declarat la votarea proiectului Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite