Întârzieri de până la 70 de minute ale curselor de pe Aeroportul Sibiu, din cauza zăpezii şi a manevrelor de degivrare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva / Facebook.com / Sibiu International Airport
Foto Arhiva / Facebook.com / Sibiu International Airport

Patru aeronave au decolat, luni, de pe Aeroportul Sibiu, cu o întârziere cuprinsă între 40 şi 70 de minute, din cauza zăpezii şi a menevrelor de degivrare. Pista este practicabilă în condiţii normale, intervenindu-se cu trei multifuncţionale şi cu un camion din care s-au împrăştiat deja 15 tone de material antiderapant.

Reprezentanţii Aeroportului Sibiu au anunţat, luni dimineaţă, că pista este practicabilă în condiţii normale.

”Se intervine cu trei multifuncţionale dintre care două dotate cu lamă, perie şi suflantă şi una dotată cu perie şi suflantă. Totodată, se intervine cu camionul de împrăştiat material degivrant dotat cu plug. S-au folosit până în acest moment 15 tone de material antiderapant”, au anunţat reeprezentanţii Aeroportului Sibiu.

Potrivit acestora, în cursul dimineţii de luni au decolat toate cele patru curse programate spre Bucureşti, Munchen, Frankfurt şi Memmingen.

”Întârzierile înregistrate astăzi, cu o durată cuprinsa între 40 -70 minute, pentru cele patru curse menţionate sunt generate de procese specifice condiţiilor meteorologice, respectiv de procesul de degivrare. Următoarea sosire este programata la ora 12.00 de la Stuttgart”, au mai precizat oficialii Aeroportului Sibiu.

Stratul de zăpadă depus în municipiul Sibiu depăşeşte 20 de centimetri şi ninge uşor în continuare.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite