Avertizare Infotrafic: Pericol de accidente pe A1, în zona viaductului Săcel, după ce rosturile de dilataţie şi-au mărit spaţiul din cauza căldurii

0
0
FOTO:  Iceberg2002 / wikimapia.org (arhiva)
FOTO:  Iceberg2002 / wikimapia.org (arhiva)

Centrul Infotrafic avertizează, marţi seară, că există pericol de accidente pe A1, în zona viaductului Săcel, judeţul Sibiu, după ce rosturile de dilataţie şi-au mărit spaţiul din cauza căldurii. În zonă au fost impuse restricţii de trafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe autostrada A1 Deva – Sibiu, rosturile de dilataţie din zona viaductului Săcel (jud Sibiu), sensul spre Sibiu, şi-au mărit spaţiul, creându-se astfel pericolul de a sări şi a se produce evenimente rutiere. 

Situaţia a fost creată din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, iar pericolul apare înainte de intrarea în tunel cu aproximativ 50 de metri.  

„Din aceasta cauză s-a luat decizia de a se restricţiona banda de urgenţă şi banda doi, pentru a reduce riscul producerii unor evenimente. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării direcţiei”, a transmis Infotrafic. 

Mai multe - Sibiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite