Cadavrul unui bărbat, găsit într-un loc izolat, lângă mânăstirea Slănic din Argeş. Omul dispăruse în noiembrie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Salvamont Argeş
Foto: Salvamont Argeş

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit luni seara, 3 ianuarie 2022, intr-o zonă izolată, lângă mânăstirea Slanic din judeţul Argeş. Poliţiştii au avut nevoie de salvamontişti pentru preluarea cadavrului.

Salvamontiştii argeşeni au primit luni seara, 3 ianuarie 2022, o solicitare de sprijin din partea Poliţiei Câmpulung pentru scoaterea cadavrului unui bărbat dintr-un loc zolat, aflat lângă mânăstirea Slanic.

Potrivit directorului Salvamont Argeş, este vorba despre un bărbat decedat de ceva vreme. 

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localităţii Berevoeşti, a fost găsit trupul unui bărbat. Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la faţa locului. Întrucât zona este greu accesibilă, poliţiştii au solicitat sprijinul salvamontiştilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale", precizează IPJ Argeş. 

Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că este vorba despre Ion Chirca, de 46 de ani, plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Corbi, Argeş, în cursul lunii noiembrie. 

Cadavrul unui bărbat, gasit intr-un loc izolat, langa mânăstirea Slanic
Cadavrul unui bărbat, gasit intr-un loc izolat, langa mânăstirea Slanic

Sursa Salvamont Argeş

Title
Title

Sursa Salvamont Argeş 


"Acesta va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei", mai  precizează IPJ Argeş. 

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut - au mai menţionat poliţiştii.

Trupul bărbatului a fost ridicat de salvamontişti

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum se aranjau căsătoriile de altădată. „Dacă părinţii nu ajungeau la un consens, nu mai erau şanse până la următoarea clacă-n post”

Un şofer a fost surprins de o cameră de bord cum depăşeşte o maşină pe banda de urgenţă, pe A1 VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite